Catalpa kopen

Een Catalpa kopen doet u snel en gemakkelijk bij Bomenbezorgd.nl. U heeft de keuze uit Bolcatalpa’s met een stamhoogte van 120 tot 220 cm en een stamomtrek van 6 tot 18 cm. In ons assortiment vindt u de Catalpa bignonioides ‘Nana’ vanaf € 49,95. Wij bezorgen uw Catalpa’s in 6 werkdagen.

  • Gratis gesnoeid afgeleverd
  • Catalpa kopen vanaf € 49,95
  • Klanten geven ons een 9,4
  • Catalpa’s uit eigen kwekerij

Ons aanbod Catalpa bomen

Catalpa bestellen

De Catalpa bignonioides ‘Nana’, ook wel Catalpa of trompetboom  genoemd, is een winterharde, onderhoudsarme boom met hartvormige bladeren. De boom behoort tot de Bignoniaceae of trompetboomfamilie.

Gemakkelijk online een Catalpa kopen vanaf € 49,95. U heeft de keuze uit Bolcatalpa’s met een stamomtrek van 6 tot 18 cm en een stamhoogte van 120 tot 220 cm. De boom wordt in 6 werkdagen geleverd. Deze trompetboom is geschikt voor elk type tuin en groeit goed op bijna alle grondsoorten. De Bolcatalpa heeft grote, groene bladeren met een hartvorm. U snoeit de boom jaarlijks om de bolvorm te behouden.

Een Catalpa heeft maar weinig onderhoud nodig en groeit goed op vrijwel alle grondsoorten. Bij Bomenbezorgd.nl kunt u ervoor kiezen om de Catalpa te laten bezorgen op een moment dat u niet thuis bent. Eventueel is het mogelijk om de bestelling ’s avonds te laten bezorgen. Voor een bestelling boven de € 99,- betaalt u slechts €14,95 bezorgkosten. Bij een bestelling vanaf € 499,- betaalt u geen verzendkosten. U kunt de Catalpa ook afhalen in Randwijk.

Bolcatalpa aanplanten

U kunt natuurlijk zelf uw Catalpa aanplanten, maar u kunt dit ook laten doen door Bomenbezorgd.nl. Wanneer u zowel het aanplantpakket als de aanplantservice afneemt, krijgt u 1 jaar garantie op uw boom. De Bolcatalpa is gevoelig voor wind, dus kunt u de boom beter niet plaatsen op een locatie waar het hard waait.

Aanplantpakket voor de Catalpa

Om u te helpen bij het aanplanten van uw Catalpa, bieden wij u een aanplantpakket aan. Dit pakket omvat twee boompalen, twee boombanden en voldoende potgrond voor het planten van de boom.

Aanplantservice Bolcatalpa

Laat uw Catalpa aanplanten door Bomenbezorgd.nl. Dankzij de ervaring en kennis van onze specialisten staat uw Catalpa snel op de juiste plek. Voor de aanplantservice is het noodzakelijk dat:

  • de bodem tot minimaal 50 cm diep vrij is van puin, grind, worteldoek, etc.
  • de bodem waterdoorlatend is. Wanneer regenwater op de bodem blijft liggen en niet doordringt in de grond, is uw bodem niet waterdoorlatend.
  • de boom voldoende zonlicht krijgt, de boom groeit het best in de volle zon

Catalpa snoeien

De Bolcatalpa is onderhoudsarm: eenmaal per jaar snoeien is voldoende. Daarom is de bolboom ook een van de populairste bomen voor Nederlandse tuinen. U dient de boom te snoeien na de winter wanneer er geen vorst meer komt. Maart is een geschikte periode om de Catalpa te snoeien. U snoeit de boom terug tot zijn originele bolvorm, waarna u weer een jaar lang van uw prachtige bolboom kunt genieten.

Klantenservice

Wilt u meer weten over bolcatalpa’s of heeft u vragen over uw bestelling? Neem contact op met onze klantenservice: