Beoordeeld met een 9.2 / 10 uit 3916 beoordelingen
Bezorgd binnen 5 werkdagen
Gratis bezorging met eigen bezorgdienst in NL & BE
Veilig betalen met iDEAL & Klarna

Wist je dat je ons gehele assortiment het hele jaar door kan aanplanten?

Druivenbomen

De druivenboom is een prachtige en tevens zeer zeldzame verschijning. In Nederland zijn er maar weinig van deze exemplaren te verkrijgen. Deze druivenboom in dakboom of op stam is een toegevoegde waarde voor in elke tuin. De boom in de dakvorm geeft beschutting en schaduw, daarnaast zorgt deze boom voor een warme en gezellige sfeer tot in de late uurtjes. Het is een boom die nog meer waardering geeft aan het relaxen in je eigen tuin.

 • Eetbare druiven
 • Redelijk winterhard
 • Unieke en zeldzame boom
 • Past in iedere tuin
   

Vraag offerte aan

Druivenboom dakvorm
Druivenboom dakvorm
 • Stamomtrek 25 - 30 cm
 • Stamhoogte 160 - 170 cm
 • Totaalhoogte 180 - 220 cm
€ 399,95
Bekijk product

Vraag offerte aan

Witte druif op stam
Witte druif op stam
 • Stamomtrek 14 - 16 cm
 • Stamhoogte 25 - 35 cm
 • Totaalhoogte 50 - 75 cm
€ 109,95
Bekijk product

Hulp nodig?

Als je hulp of advies nodig hebt met je keuze kan je onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon en onze online chat.

Een druivenboom kopen bij Bomenbezorgd.nl

De druivenboom krijgt in het voorjaar heldergroene bladeren, die later groen kleuren. Ook kan deze boom prachtige blauwe druiven produceren die eetbaar zijn. Deze Vitis vinifera is een bekende druivenboom waarvan de vruchten door veel mensen gegeten wordt.

Door de vele karakteristieke eigenschappen van de vitis vinifera is het zeker een aanrader voor iedere tuin. 

Bomenbezorgd.nl biedt de boom aan als laagstam en als dakvorm en is ook een van de weinige aanbieders van deze zeldzame druivenboom.

De Vitis vinifera aanplanten

De druivenboom als dakvorm staat het liefst op een beschutte plek waar het weinig wind kan krijgen en veel zonlicht. Verder kan deze mediterrane fruitboom op korte termijn -15 graden celsius verdragen, echter bij langdurige vorst is het verstandig de boom te beschermen door hem in te pakken met een vliesdoek

Verzorgingstips

De boom kan jaarlijks teruggesnoeid worden tot 3-5 knoppen, snoei deze boom wanneer kans op strenge vorst nihil is. Doorgaans adviseren we de boom te snoeien in maart.
 

De Vitis vinifera kan redelijk goed tegen winterse omstandigheden. Hij kan zelfs op korte termijn -15 graden celsius verdragen. Wel verliest hij zijn blad. Daarnaast is het bij langdurige vorst verstandig om de boom te beschermen door hem in te pakken of een warmtelint te geven.

Deze bomen kunnen prachtige blauwe en witte druiven produceren die eetbaar zijn. Deze druivenbomen zijn bekende druivenbomen waarvan de vruchten door veel mensen gegeten wordt.

Helaas kan de druivenboom gevoelig zijn voor meeldauw. Meeldauw in deze bomen komt voor in het groeiseizoen (vanaf mei tot oktober). Om meeldauw te bestrijden is een spuitzwavel middel aan te raden. Behandel de boom om de 2 of 3 weken met een spuitzwavel middel.

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten

Mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 uit 3916 beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh

De druivenboom snoeien

De Vitis vinifera kan jaarlijks teruggesnoeid worden tot 3-5 knoppen, snoei deze boom wanneer kans op strenge vorst nihil is. Doorgaans adviseren we de boom te snoeien in maart.

Meeldauw bestrijden bij de druivenboom

De druivenboom kan gevoelig zijn voor meeldauw. Meeldauw in deze bomen komt voor in het groeiseizoen (vanaf mei tot oktober). Om meeldauw te bestrijden is een spuitzwavel middel aan te raden. Behandel de boom om de 2 of 3 weken met een spuitzwavel middel.