Beoordeeld met een 9.2 / 10 uit 4926 beoordelingen
Bezorgd binnen 5 werkdagen
Gratis bezorging met eigen bezorgdienst in NL & BE
Veilig betalen met iDEAL & Klarna

Conifeer Excelsa (Thuja plicata 'Excelsa')

Coniferen zijn ideaal voor een groene afscheiding van uw tuin en blijven het hele jaar door groen. Een haagconifeer zorgt ervoor dat u veel privacy heeft en ziet er ook in de winter erg decoratief uit. Profiteer van de voordelen van Bomenbezorgd.nl:

 • Goedkope conifeer Excelsa vanaf € 12,99
 • Eventueel met aanplantservice
 • Goedkope bezorging door heel Nederland
 • Beoordeeld met een 9.2

 

Conifeer 'Excelsa' 120 cm
Conifeer 'Excelsa' 120 cm
 • Totaalhoogte 120 - 140 cm
€ 12,99
Beschikbaar
Bekijk product
Conifeer 'Excelsa' 140 cm
Conifeer 'Excelsa' 140 cm
 • Totaalhoogte 140 - 160 cm
€ 14,99
Beschikbaar
Bekijk product
Conifeer 'Excelsa' 160 cm
Conifeer 'Excelsa' 160 cm
 • Totaalhoogte 160 - 180 cm
€ 19,95
Beschikbaar
Bekijk product

Coniferen zijn ideaal voor een groene afscheiding van uw tuin en blijven het hele jaar door groen. Een haagconifeer zorgt ervoor dat u veel privacy heeft en ziet er ook in de winter erg decoratief uit. Profiteer van de voordelen van Bomenbezorgd.nl:

 • Goedkope conifeer Excelsa vanaf € 12,99
 • Eventueel met aanplantservice
 • Goedkope bezorging door heel Nederland
 • Beoordeeld met een 9.2

 

Hulp nodig?

Als je hulp of advies nodig hebt met je keuze kan je onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon en onze online chat.

Planten van de conifeer Excelsa

Voor het planten van de Conifeer Excelsa is het van belang om rekening te houden met de volgende punten:

Plant coniferen met kluit binnen 5 dagen na levering
Door een conifeer binnen 5 dagen te planten, voorkomt u uitdroging van de kluit. Anders slaat de conifeer niet aan en zal hij sterven. Plant de coniferen inclusief kluitennetje, verwijder deze niet.

Maak de plaats waar de conifeer geplant moet worden vrij van beplanting en puin.
Verwijder stenen, puin, oude wortels en beplanting tot in ieder geval 30 centimeter diep. 

Plaats de conifeer op een plaats waar de grond goed waterdoorlatend is.
Zorg dat de haagconifeer niet op een plek staat die het hele jaar nat en vochtig is.

Zorg dat u de Conifeer Excelsa op een plaats plant, waar de conifeer voldoende zonlicht krijgt.

We hebben een uitgebreid stappenplan voor u opgesteld, waardoor u de conifeer eenvoudig in 7 stappen aanplant. Bekijk het stappenplan hier.

Veelgestelde vragen

Wij bezorgen bijna alles met onze eigen bezorgdienst. Door onze kennis en ervaring waarborgen wij de kwaliteit van bomen en planten tijdens transport. De bezorger heeft verstand van bomen en kan tijdens het afleveren nog wat handige tips geven. Wanneer de plek goed te bereiken is tot in de tuin wordt de bestelling daar afgeleverd.

Doorgaans bezorgen wij binnen 5 werkdagen in heel Nederland en België (Vlaanderen). Voor leveren op de waddeneilanden worden er transportkosten gerekend. 
Bestellingen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Kleine bomen en planten worden met de post verstuurd in speciale verpakking. Ervaar het gemak van onze gratis bezorgservice en geniet van de beste bomen van bomenbezorgd.nl!
 

Let op: Bestellingen afleveren via binnenshuis is niet mogelijk.

 

Ja, bomen en planten kan je het hele jaar door bestellen en aanplanten. Wanneer een boom aangeplant wordt in een warme en droge periode is het erg belangrijk om de boom dagelijks voldoende water te geven. 
Daarnaast is het niet mogelijk om bomen te planten wanneer het vriest, de grond is immers te hard om een gat te kunnen graven. Voor de meeste mediterrane bomen adviseren wij deze aan te planten vanaf maart elk jaar (wanneer de kans op strenge vorst nihil is).

De stamhoogte wordt bepaald op basis van de onderste takken aan de stam. Wij meten de stamhoogte vanaf de bovenkant van de kluit tot het punt waar de eerste vertakkingen zich bevinden.
De stamhoogte is altijd afhankelijk van de boomsoort en kan dus variëren.

 

De stamomtrek wordt gemeten op 75 tot 100cm boven de kluit/pot/wortels van de boom. Op het dikste punt op deze hoogte wordt een meetlint om de boom heen gedaan om het formaat te bepalen. 

Let op: De stamomtrek is niet de diameter

 

Wij adviseren al onze klanten om bij elke boom altijd gebruik te maken van 2 boompalen en boom bevestigingsband.

Dit voorkomt het scheefwaaien of omwaaien van de boom. Mocht dit gebeuren dan scheuren er mogelijk wortels af en is de kans erg groot dat de boom doodgaat.

Kies je ervoor om toch geen gebruik te maken van de boompalen en het boom bevestigingsband? Dan heb je ook geen recht op garantie wanneer de boom doodgaat.

Meer informatie over onze garantievoorwaarden kunt u hier vinden.

Je kunt de boompalen en alle andere toebehoren na drie groeiseizoenen verwijderen. Wij raden het af om dit eerder te doen, omdat de boom dan nog niet goed geworteld is in de grond. Hierdoor staat hij nog niet sterk genoeg en is de kans op omwaaien en afsterven groot.

Een boom planten kan tot ongeveer het vriespunt. Lichte nachtvorst is geen enkel probleem! Bij langdurige, strengere vorst raden wij het niet aan om een boom te planten. 
Bij vorst is de grond bevroren en kunnen wij de bomen niet meer rooien van onze kwekerij, omdat de bevroren grond voor ernstige wortelschade kan zorgen. Mocht je toch een boom willen bestellen in een vorst periode, dan nemen wij binnen 24 uur na de bestelling contact met je op over de beste levertijd in verband met de vorst.

Het kan helaas voorkomen dat er een boom beschadigd raakt tijdens het transport

Als klant kun je hier natuurlijk niets aan doen. In dat geval vragen we je direct contact op te nemen met onze klantenservice. Ook is het handig om foto’s mee te sturen van de beschadigde boom.

Onze klantenservice neemt je bericht zo snel mogelijk in behandeling en kijken samen met jou naar een passende oplossing.

Jazeker! Wij planten met veel plezier jouw boom. Dankzij onze ervaring, vakmanschap en kennis is het voor ons een koud kunstje om de boom te planten.

Wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice is het belangrijk dat je ook het aanplantpakket aanvinkt. 

Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Heb je een of meerdere vragen die hier niet tussen staan? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00. 

 

Wat is het verschil tussen groenblijvende en bladhoudende bomen?

Groenblijvende bomen zijn bomen waarvan de bladeren het hele jaar groen blijven. Dit betekent echter wel dat de bladeren er ook af kunnen vallen.

Bij bladhoudende bomen is dit niet het geval. Hier blijft het blad het hele jaar aan de boom. Echter blijft dit blad niet altijd groen maar zal het verkleuren in bijvoorbeeld de herfst. 

Echt bladhoudend zijn maar een paar bomen, bijvoorbeeld de groene of rode beuk! 

Voor meer vragen neem dan contact op met onze klantenservice.


 

Nee, wij leveren zelf niet op de Wadden.

Wil je toch een bestelling laten leveren op een van de Waddeneilanden, neem dan gerust contact met onze klantenservice op! Dan bespreken wij graag de mogelijkheden. 

Er zijn geen extra bezorgkosten voor België. Wij leveren gratis in Nederland en een groot deel van België.

Wij leveren in de volgende delen van België:

West en Oost-Vlaanderen
Antwerpen
Vlaams-Limburg
Vlaams-Brabant

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten

Mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 uit 4926 beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh

Conifeer Excelsa bestellen bij Bomenbezorgd

Een conifeer is zeer winterhard en daardoor perfect als afscheiding van de tuin. Bestel haagconiferen bij Bomenbezorgd vanaf € 7,99. Selecteer de conifeer naar keuze en vink de gewenste hoogte aan. We leveren coniferen in de volgende hoogtes:

 • 80/100 cm hoog
 • 100/120 cm hoog
 • 120/140 cm hoog
 • 140/160 cm hoog
 • 160/180 cm hoog
 • 180/200 cm hoog
 • 200/220 cm hoog
 • 220/240 cm hoog

Bij het selecteren van de juiste conifeer kunt u er ook voor kiezen om een aanplantservice te bestellen. In dat geval komen we bij u langs om de coniferen in uw tuin te planten. Vul uw gegevens in en rond het betaalproces af. Zodra de bestelling is geplaatst, nemen we binnen 1 dag contact op om een afspraak te plannen. Ook is het mogelijk om de conifeer te bezorgen op een moment dat u niet thuis bent. Profiteer van de voordelen van Bomenbezorgd.nl:

 • Goedkoopste coniferen van Nederland: conifeer vanaf € 7,99
 • Eigen transportdienst
 • Gratis afhalen in Randwijk, Gelderland

Snoeien van coniferen

Een conifeer is een sterke plant die op vrijwel elke plek van uw tuin kan staan. De plant wordt idealiter twee keer per jaar gesnoeid. Eén keer aan het begin van de zomer en één keer aan het einde van de zomer. Doe dit niet op een warme dag: hierdoor loopt u het risico dat de bladeren verbranden. Verdere aandachtspunten zijn dat u de plant niet te ver afsnoeit, niet in het hout knipt en alleen de groene takken snoeit.

Aftoppen bij gewenste hoogte

Totdat u de top van de conifeer snoeit, blijft deze in de hoogte doorgroeien. Op deze manier kunt u met coniferen een prachtige, dichte haag rondom uw tuin aanleggen waardoor u beschut in uw tuin kunt zitten en veel privacy heeft. In voortuinen is een lagere coniferenhaag populair: u heeft een duidelijke afscheiding rondom uw tuin, maar geen last van minder licht in uw huis.

Klantenservice

Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u meer informatie over het aanplanten van coniferen? Neem contact op met onze specialisten:

 

Klantenservice