Bestellen

U wilt graag bomen of planten bestellen? Dan bent u ben ons aan juiste adres. Via onze website kunt u gemakkelijk uw bestelling doorgeven en wij verzorgen de rest. Heeft u voornemens om een groot aantal producten te bestellen? Vraag dan vrijblijvend eerst een offerte aan.

Bezorgen

Wij denken graag met u mee als het gaat om de bezorging van de door u bestelde producten. Zo bezorgen wij, op afspraak, ook in de avonduren en leveren we zelfs producten wanneer u zelf niet thuis bent. In overleg met u kijken we wat het beste uitkomt en hoe we de bomen of planten zo snel mogelijk op uw adres krijgen. Om de kwaliteit van de bezorging, en daarmee de kwaliteit van de producten, te kunnen waarborgen regelen wij alle bezorgingen zelf. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op via e-mail of per telefoon.
Wij leveren onze bestelling altijd in 5 werkdagen. Wilt u gebruik maken van onze aanplantservice? Dan zal uw bestelling in 10 werkdagen geleverd en geplant worden.
Vanwege de omvang van onze bomen staan deze binnen de bezorgingsdienst bekend als exclusieve producten. Maar omdat wij onze eigen bezorgingen regelen, hanteren wij het volgende bezorgtarief vanaf ons vestigingsadres.

Bestellingen boven de €50,-  altijd gratis.
Bij bestellingen onder de €50,-  €4,99 verzendkosten. 

Bezorging in Nederland en Belgie (Vlaanderen)

Afhalen

Haalt u de producten liever zelf af? Dan kan dat op het onderstaande adres:

Nijburgsestraat 53
6668AZ, Randwijk
Nederland 

Voor bezorging naar de Waddeneilanden, Wallonië en Duitsland hebben we andere tarieven. Hiervoor kunt u eerst een offerte opvragen.

Betalen

Bij ons kiest u uit de volgende betaalmethoden:
– iDEAL
– Overboeking
– Creditcard
– Afterpay
- Per pin(alleen op onze locatie)