Van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december is het geen Black, maar Green Friday weekend bij Bomenbezorgd.nl!

Tijdens het Green Friday weekend krijgt u minimaal 10% korting op uw bestelling. Voor bestellingen vanaf €500 is de korting zelfs 15%!

Actie

Om van de kortingen te profiteren kunt u gebruik maken van de volgende kortingscodes:

Voor alle bestellingen tot €500 gebruikt u de code: GREENFR10
Voor alle bestellingen vanaf €500 gebruikt u de code: GREENFR15

Het Green Friday weekend staat bij Bomenbezorgd in het teken van een groene toekomst en daarom ontvangt u dit weekend niet alleen korting, maar profiteert u ook nog eens van leuke extra’s.

Bij elke bestelling ontvangt u een cadeaukaart ter waarde van €10,-. Deze cadeaukaart kunt u besteden bij een toekomstige bestelling, maar het is natuurlijk ook leuk om deze cadeau te geven tijdens de feestdagen!

Als kers op de taart, of beter gezegd: als piek op de boom, ontvangt u bij elke bestelling een mini kerstboom t.w.v. €17,95 (zolang de voorraad strekt). Deze ‘Picea glauca conica’ kerstboom heeft een hoogte van 60 á 70 centimeter en kan zowel binnen als buiten neergezet worden! Wij leveren dit boompje in een met jute aangeklede pot, dus het enige wat u nog hoeft te doen is hem versieren. Na de kerstdagen kunt u deze boom in uw tuin planten, waardoor u er extra lang plezier van heeft!

Nog geen keuze kunnen maken?

Wilt u gebruik maken van deze kortingen, maar bent u er nog niet over uit wat u met uw tuin wilt doen? Kies dan voor de Bomenbezorgd.nl cadeaukaart. Met de Bomenbezorgd.nl cadeaukaart geef je een cadeau voor het leven. Leuk om te geven, maar ook leuk om voor jezelf te houden!

Hij is al te bestellen vanaf €10,- en als u wilt kunnen wij hem ook rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger versturen.

U vindt de cadeaukaart op: www.bomenbezorgd.nl/accessoires/cadeaukaart.

Let op: Bij cadeaukaart bestellingen gedurende ons Green Friday weekend leveren wij geen gratis kerstboompje.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U vindt de algemene voorwaarden hier.

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van 29-11-2019 t/m 02-12-2019
  • Kortingscodes zijn alleen geldig op bestellingen geplaatst via de webshop
  • Per bestelling kan één kortingscode worden gebruikt
  • Per persoon/adres ontvangt u maximaal 1 cadeaukaart en 1 kerstboom.
  • Voor cadeaukaart bestellingen geldt dat u geen kerstboom ontvangt. Naast uw bestelling ontvangt u wel een cadeaukaart t.w.v. €10,-.
  • Bomenbezorgd.nl behoudt zich het recht om de voorwaarden/looptijd op elk moment aan te passen
  • Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat deelname aan de Green Friday actie wordt ontzegd.
  • Op de cadeaukaarten zijn de algemene voorwaarden van de bomenbezorgd.nl cadeaukaart van toepassing. U vindt deze voorwaarden op www.bomenbezorgd.nl/algemenevoorwaarden.