Bestelwagen

Leibomen kopen

Leibomen hebben maar weinig ruimte nodig en zijn ideaal om te gebruiken als afscheiding. Door deze afscheiding bieden leibomen ook privacy in uw tuin. Daarnaast zijn leibomen erg populair als zonnescherm of windscherm. Bestel leibomen online bij Bomenbezorgd.nl en laat ze bezorgen door onze eigen transportdienst.

 • Goedkope bezorging
 • Eventueel met boompalen, potgrond en boomband
 • Leibomen kopen vanaf € 84,95

Ons aanbod leibomen

Aanplantpakket voor € 17,50

Om het aanplanten makkelijker voor u te maken, bieden we een aanplantpakket aan. Als u van plan bent om de leiboom zelf aan te planten, adviseren we u altijd om een aanplantpakket te bestellen. Het aanplantpakket zorgt niet alleen voor een betere groei van de leiboom, maar u heeft hierdoor ook recht op garantie. Onze aanplantpakketten zijn inclusief:

 • 2 boompalen
 • 2 boombanden
 • Boomband spijkers
 • 40 liter potgrond

Aanplantservice voor € 49,95,-

Met de aanplantservice weet u zeker dat de leiboom op de juiste plek staat. Onze hoveniers weten precies op welke manier ze leibomen moeten plaatsen, zodat u lang geniet van uw boom. Wij plaatsen leibomen als de plaats waar de boom geplaatst moet worden voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • De plaats heeft een waterdoorlatende ondergrond.
 • De plaats moet tot minimaal 50 cm diep vrij zijn van puin, wortels, tegels of oude beplanting.
 • Er is voldoende zonlicht op de plaats waar de leiboom geplant moet worden.

Leibomen bestellen en laten bezorgen

Zodra u de juiste leibomen in uw winkelmandje heeft geplaatst, vult u uw gegevens in en doorloopt u het betaalproces. Betaal veilig en eenvoudig met iDEAL, overboeking, creditcard of kies voor achteraf betalen op factuur. Nadat de bestelling is geplaatst, nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om een bezorgmoment te plannen. Daarnaast is het mogelijk om de leibomen te bezorgen als u niet thuis bent.

Standaard leveren we leibomen binnen 6 werkdagen bij u af. Wanneer u kiest voor bezorging met aanplantservice, planten we de leibomen binnen 10 werkdagen in uw tuin. Eventueel is het ook mogelijk om de leibomen in de avond te laten bezorgen, maar dit is alleen mogelijk als u de bomen zelf gaat aanplanten.

 • ’s Avonds bezorging mogelijk
 • Eigen bezorgdienst
 • Bij bestellingen boven € 99,- betaalt u € 29.95 verzendkosten
 • Bij bestellingen boven € 99,- betaalt u €14.95 verzendkosten
 • Bij bestellingen boven € 499,- bezorgen we de leibomen gratis

Ook is het mogelijk om de leibomen gratis af te halen op het volgende adres:

Koningstraat 7a
4043JA, Opheusden
Nederland

Leibomen aanplanten in 7 stappen

Het hele jaar door kunt u leibomen aanplanten, maar het is wel belangrijk dat het niet vriest tijdens het aanplanten. Plant leibomen met kale wortel binnen 5 dagen. Anders zullen de wortels uitdrogen en bestaat de mogelijkheid dat de leiboom niet meer aanslaat en sterft. Met name in de wintermaanden zullen bomen met kale wortels aangeboden worden. Zorg voor een optimale groei door leibomen in het begin voldoende water te geven. Om u te helpen bij het aanplanten, hebben we een stappenplan opgesteld voor het aanplanten van leibomen:

 1. Graaf een gat met een schep of spa
 2. Plaats de boompalen
 3. Verwijder het verpakkingsmateriaal
 4. Plaats de leiboom voorzichtig in het gat
 5. Graaf het gat dicht
 6. Monteer de boombanden aan de boompalen
 7. Geef de leiboom na het aanplanten voldoende water

Op onze pagina met aanplantinstructies vindt u meer informatie en tips over het aanplanten van leibomen.

Lees meer over het aanplanten van leibomen

Leiboom als zonnescherm of windscherm

Vroeger werden leibomen veel gebruikt bij boerderijen als zonnescherm of bescherming van de gevel tegen de wind. Ook kon je deze bomen in bijzondere vormen vinden bij kloosters en in tuinen van landgoederen. Tegenwoordig zijn leibomen weer helemaal terug van weggeweest nu steeds meer mensen de sfeervolle bomen ontdekken voor hun tuin. De unieke groeiwijze van de leiboom krijgt men door de takken in de gewenste richting te leiden met boombanden. Dit effect kunt u creëren met allerlei verschillende boomsoorten. In ons assortiment leibomen vindt u:

Neem contact op

Wilt u meer weten over leibomen of heeft u vragen over uw bestelling? Neem contact op met Bomenbezorgd: