Menu
 • Aanbiedingen
 • Bomenzoeker
 • Yucca (palmlelie)

  De Yucca komt oorspronkelijk uit Texas en Mexico. Bij Bomenbezorgd.nl hebben we een groeiend assortiment aan palmlelies die zowel binnen als in de tuin kunnen staan. Ons aanbod Yucca's bestaat uit winterharde soorten en uit niet winterharde soorten. Yucca elephantipes soorten zijn over het algemeen niet winterhard en is alleen geschikt voor als binnenplant of terrasplant. Yucca rostrata, Yucca faxoniana, Yucca treculeana zijn over het algemeen redelijk tot goed winterhard en kunnen ook in de volle grond geplant worden!

  • Karakteristieke groei
  • Langwerpige opvallende bladeren
  • Opvallende lichtbruine stam
  • Groot assortiment Yucca's. 
  Mastercard logo Bancontact Mister Cash logo Visa logo Kiyoh logo AfterPay logo

  Yucca elephantipes Puck

  • Stamhoogte 5 - 10 cm
  • Totaalhoogte 80 - 100 cm
  € 64,95

  Yucca rostrata palmlelie

  • Stamhoogte 15 cm
  • Totaalhoogte 60 - 80 cm
  € 129,95

  Yucca rostrata palmlelie

  • Stamhoogte 30 - 40 cm
  • Totaalhoogte 120 - 140 cm
  € 239,95

  Yucca rostrata palmlelie

  • Stamhoogte 40 - 50 cm
  • Totaalhoogte 130 - 140 cm
  € 264,95

  Yucca rostrata palmlelie

  • Stamhoogte 50 - 60 cm
  • Totaalhoogte 130 - 150 cm
  € 279,95

  Yucca rostrata palmlelie

  • Stamhoogte 60 - 70 cm
  • Totaalhoogte 140 - 150 cm
  € 309,95

  Hulp nodig?

  Als u hulp of advies nodig heeft voor uw keuze kunt u onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon en onze online chat.

  Verzorgingstips

  Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

  Wij bezorgen bijna alles met een eigen bezorgdienst. Door onze kennis en ervaring waarborgen wij de kwaliteit van bomen en planten tijdens transport. De bezorger heeft verstand van bomen en kan tijdens het afleveren nog wat handige tips geven. Wanneer de plek goed te bereiken is tot in de tuin wordt de bestelling daar afgeleverd.Bestellingen afleveren via binnenshuis is niet mogelijk.

  Doorgaans bezorgen wij binnen 5 werkdagen in heel Nederland en België (Vlaanderen). Voor leveren op de wadden eilanden wordt een meerprijs gerekend. 
  Bestellingen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Kleine bomen en planten worden met de post verstuurd in speciale verpakking. Ervaar het gemak van onze gratis bezorgservice en geniet van de beste bomen van bomenbezorgd.nl!

  Let op: Bestellingen afleveren via binnenshuis is niet mogelijk. Hierover eerst overleg, er kan meerprijs voor gerekend worden.

  Kan ik jaarrond een boom bestellen en aanplanten?

  Ja, bomen en planten kunt u het hele jaar door bestellen en aanplanten. Wanneer een boom aangeplant wordt in een warme en droge periode is het erg belangrijk om de boom dagelijks voldoende water te geven. 
  Daarnaast is het niet mogelijk om bomen te planten wanneer het vriest, de grond is immers te hard om een gat te kunnen graven. Voor de meeste mediterrane bomen adviseren wij deze aan te planten vanaf maart elk jaar (wanneer de kans op strenge vorst nihil is).

  Wat houdt de stamhoogte in?

  De stamhoogte wordt bepaald op basis van de laagste taken aan de stam. Dus wanneer een boom met een stamomtrek van 6/10cm een stamhoogte heeft van 160cm, bevinden de laagste taken van de boom zich dus op 160cm. De stamhoogte is altijd afhankelijk van de boom en kan dus variëren. De onderstaande correlaties dienen daarom enkel als indicatie:

  – Bomen met een stamomtrek van 6 tot 10 cm hebben een stamhoogte tussen de 160 cm en 180 cm.
  – Bomen met een stamomtrek van 10 tot 14 cm hebben een stamhoogte tussen de 180 cm en 220 cm.
  – Bomen met een stamomtrek van 14 tot 18 cm hebben een stamhoogte tussen de 200 cm en 240 cm.

  Hoe wordt de stamomtrek gemeten?

  De stamomtrek wordt gemeten op 75 tot 100cm boven de kluit/pot/wortels van de boom. Op het dikste punt op deze hoogte wordt een meetlint om de boom heen gedaan om het formaat te bepalen. 

  Zijn de prijzen van bomenbezorgd.nl inclusief of exclusief BTW?

  De prijzen van onze producten zijn inclusief BTW.

  Zijn boompalen en boom bevestigingsband wel nodig bij het planten van een boom?

  Wij adviseren al onze klanten om altijd bij elke boom gebruik te maken van 2 boompalen en boom bevestigingsband . Dit voorkomt het scheefwaaien of omwaaien van de boom. Mocht dit gebeuren dan scheuren er mogelijk wortels af en is de kans erg groot dat de boom doodgaat. Kiest u ervoor om toch geen gebruik te maken van de boompalen en het boom bevestigingsband? Dan heeft u ook geen recht op garantie wanneer de boom doodgaat. Meer informatie hierover kunt u hier vinden.

  Wanneer kan ik de boompalen en bevestigingsband weghalen?

  U kunt de boompalen en alle andere toebehoren na drie groeiseizoenen verwijderen. Wij raden het af om dit eerder te doen, omdat de boom dan nog niet goed geworteld is in de grond. Hierdoor staat hij nog niet sterk genoeg en is de kans op omwaaien en afsterven groot.

  Kan ik ook met de vorst een boom bestellen en planten?

  Dit is mogelijk maar we raden het u niet aan. Bij vorst is de grond bevroren en kunnen wij de bomen niet meer rooien van onze kwekerij, omdat de bevroren grond voor ernstige wortelschade kan zorgen. Mocht u toch een boom willen bestellen in een vorst periode, dan nemen wij binnen 24 uur na de bestelling contact met u op over de beste levertijd in verband met de vorst.

  Is de totaalhoogte van een boom de hoogte zonder kluit meegerekend?

  Ja, de totaalhoogte van een boom of plant is de hoogte zonder kluit meegerekend. De totaalhoogte wordt gemeten vanaf de bovenkant van de kluit tot aan het laatste reikende takje. 

  Palmlelie kopen

  Bij Bomenbezorgd.nl hebben we een groot assortiment Yucca palmen dat we steeds verder uitbreiden. We bieden diverse formaten van deze palmlelie's aan die wij rechtstreeks vanuit Spanje importeren. We selecteren onze palmelies op volheid en doorwortelbaarheid, zodat jij de beste Yucca krijgt als je bij onst bestelt!

  Bestellingen met een orderwaarde vanaf € 50,- bezorgen we gratis met onze eigen bezorgdienst, zo waarborgen wij de kwaliteit van onze palmbomen tijdens het transport. Palmlelies zonder aanplantservice worden altijd binnen 5 werkdagen bezorgd.

  Yucca soorten

  We hebben de volgende palmlelie soorten in ons assortiment. Zit jouw favoriete Yucca soort er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice. De kans is groot dat we deze soort voor je kunnen bestellen.

  • Yucca elephantipes
  • Yucca rostrata (winterharde palmlelie)
  • Yucca faxoniana --> Binnenkort beschikbaar op de website!
  • Yucca treculeana --> Binnenkort beschikbaar website!

   

   

   

  Verzendkosten

  Bestelling tot € 50,-
  € 4,99
  Gratis bezorging vanaf €50,-
  Gratis

  Wat onze klanten zeggen over ons

  Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten

  Mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 uit 2770 beoordelingen

  Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh