Bestelwagen

Wie zijn wij?

Bomenbezorgd.nl is een onderdeel van W.A.Torn Broers boomkwekerijen. Eigenaar van bomenbezorgd.nl is Anton Torn Broers. Het bedrijf is gevestigd in  het  Europese laanboomcentrum te Opheusden. W.A. Torn Broers boomkwekerijen teelt bomen als toeleverancier voor andere boomkwekers. Ook worden er bomen en planten geteeld in vele soorten en maten voor de particuliere verkoop. In samenwerking met verschillende toeleveranciers hebben wij een groot assortiment van hoogwaardige kwaliteit. Door het ruime assortiment van bomen en planten kunnen wij aan al u wensen voldoen! Daarnaast is bomenbezorgd.nl de totaalleverancier voor uw tuin. Naast het bezorgen van bomen en planten kunnen wij ook uw tuin onder handen nemen door onze gepassioneerde hoveniers, die uw tuin laten groeien en bloeien. Kortom wij zijn de groenspecialist in hart en tuinieren!


Onze kwekerij

De bomen en planten die u koopt bij bomenbezorgd.nl komen grotendeels uit eigen kwekerij. Daarnaast werken wij nauw samen met verschillende toeleveranciers om via deze weg een breed assortiment van bomen en planten met de beste kwaliteit te kunnen aanbieden.
De bomen worden geteeld op rivierenklei. Rivierenklei zorgt voor een goed wortelgestel en een optimale groei van de boom. Dit geeft u als klant alle zekerheid dat de boom ook bij u in de tuin zal gaan groeien!
Wanneer u een boom of plant besteld via bomenbezorgd.nl bent u gegarandeerd van zeer hoogwaardige kwaliteit. Wij telen onze producten met veel ervaring, kennis en passie.
Eén van onze specialiteiten in de boomkwekerij is de boom uniform telen, dat wil zeggen dat wij elke boomsoort op dezelfde manier telen, zodat u de boom krijgt zoals beschreven staat op onze webshop. Een andere specialiteit is dat wij de natuur zoveel mogelijk haar gang laten gaan, zodat de boom en/of plant ‘’natuurlijk opgevoed’’ wordt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke en biologische middelen tijdens de teelt. Dit alles zorgt voor een sterke boom/plant en een milieu vriendelijk product, kortom bij bomenbezorgd.nl krijgt u ’natuurlijk’ het beste!


 Onze ervaring

Het werken met levend groen zit in ons bloed, van generatie op generatie wordt het kwekers/hoveniers vak doorgegeven. Elke nieuwe generatie brengt nieuwe innovaties voor in de kwekerij en tuinderij met zich mee. Daarnaast onderscheiden wij ons product door ruime kennis en ervaring in de boomkwekerij, waardoor we in alle opzichten het optimale uit onze bomen en planten halen. Door onze ervaringen kunnen wij u adviezen geven over de aankoop keuze, plantwijze en nazorg. Omdat wij boom en plant liefhebbers zijn in hart en nieren willen wij ook ons verkochte product zien ‘groeien’ in uw tuin!


Leveringstijden

Wij leveren ons product binnen 6 werkdagen. Producten met een aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en geplant. Nadat u een boom of plant besteld heeft wordt u binnen 24 uur (behalve op zaterdag en zondag) persoonlijk benaderd via de mail of per telefoon. We maken dan een afspraak wanneer we de boom/plant zo snel mogelijk bij u kunnen afleveren. Zodat de bestellingen alleen worden bezorgd met de voorwaarden die door u en ons zijn afgesproken. Graag denken we met u mee over de door u gewenste levertijd! Mogelijk is om ook s’ avonds het product te leveren, echter kant dit alleen bij producten zonder aanplantservice.


Contact

Tel.nr. 0614809745
Bomenbezorgd.nl
info@bomenbezorgd.nl
Postadres:
Bretagnesingel 14
6666XN Heteren
Vestigingsadres:
Nijburgsestraat 53
6668AZ, Randwijk