Palmboom kopen

Bestel de beste palmbomen online bij BomenBezorgd: palmbomen in ons assortiment zijn winterhard en bestand tegen vorst en vrieskou. Vandaag palmboom besteld, binnen 6 werkdagen in huis.

  • Palmboom kopen vanaf € 24,95
  • Betaal veilig met iDEAL
  • Groot aanbod in winterharde palmbomen
  • Beoordeeld met een 9,4

Ons aanbod palmbomen

Palmboom bestellen en laten bezorgen

Bestel palmbomen online bij Bomenbezorgd vanaf € 24,95. Een palmboom is winterhard en verdraagt temperaturen tot -16 graden Celsius. Na het plaatsen van de bestelling, gaan we direct voor u aan de slag. We nemen binnen 24 uur contact op om een bezorgmoment te plannen. Eventueel bezorgen we de palmboom ook ’s avonds of als u niet thuis bent.

We leveren een palmboom standaard binnen 6 werkdagen. Als u de palmboom ook wilt laten aanplanten, bezorgen we de palmboom in ieder geval binnen 10 werkdagen en plaatsen we hem direct in uw tuin. Wanneer u de palmboom zelf wilt aanplanten, kunt u de palmboom ook ’s avonds laten bezorgen.

Verzendkosten

We verzenden palmbomen gratis vanaf € 499,-. Bij bestellingen boven de € 99,- betaalt u € 14,95 verzendkosten. Bij bestellingen onder € 99,- betaalt u slechts € 29,95. Daarnaast is het mogelijk om de palmboom gratis in Opheusden af te halen:

Bomenbezorgd.nl
Koningstraat 7a
4043JA Opheusden
Nederland

Een palmboom snoeien en verzorgen

Een palmboom groeit vanuit het midden van de stam. Nieuwe bladeren drukken de oude bladeren weg, waardoor deze oude bladeren gaan doorhangen en van kleur veranderen. Snoei alleen deze bladeren tot een paar centimeter van de stam. Verder hoeft de palmboom niet gesnoeid te worden.

Het is van belang om een palmboom op een plaats aan te planten die goed waterdoorlatend is. Toch is het belangrijk dat de palm voldoende water krijgt. In de zomer moet de palm twee keer per week water krijgen. In de winter hoeft dit slechts één keer per twee weken.

De Chinese waaierpalmen, wagnerpalmen en de palmlelie’s zijn winterhard: deze palmbomen mogen gerust in de winter buiten blijven staan. Alleen bij langdurige strenge vorst of vrieskou raden we u aan om een vliesdoek om de palmboom te wikkelen.

Palmboom aanplantpakket

We bieden een aantal aanplantpakketten aan, zodat u direct alles in huis heeft om de palmboom aan te planten. Zeker als u de palmboom zelf aanplant, raden we u aan om een aanplantpakket te kopen. Daardoor heeft u recht op garantie, mocht de palmboom het niet overleven. Ook groeit de palmboom beter als u de boom ondersteunt met onze speciale palmbomen aanplantgrond. Een aanplantpakket is inclusief:

  • Speciale aanplantgrond voor palmbomen
  • Vliesdoek tegen vorst

Bestel het palmbomen aanplantpakket

 

Wilt u de palmboom zelf aanplanten?

Bekijk de aanplantinstructies.

Aanplantservice

Als u het niet aandurft om de palmboom zelf te plaatsen, kiest u voor de aanplantservice. Voor een bedrag van € 35,- komen we bij u langs en planten we de palmboom. Hierdoor weet u zeker dat de palmboom op de juiste manier is aangeplant. De plaats waar de palmboom geplaatst wordt, moet voldoen aan een aantal voorwaarden:

  • De ondergrond laat water goed door.
  • De plaats waar de palmboom geplaatst wordt is tot in ieder geval 50 cm diep vrij van puin, stenen en oude beplanting.
  • Er is op deze plaats voldoende zonlicht aanwezig.

Neem contact op

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste palmboom. Ook geven we u graag meer informatie over het verzorgen van palmbomen. Neem contact met ons op: