Bestelwagen

Tuin onderhoud

De groene vingers van ons zitten niet alleen tussen de bomen, maar ook in het onderhouden van tuinen. Met veel vakmanschap, kennis en zorgvuldigheid kunnen wij uw tuin onderhouden. Tuinonderhoud is altijd een terugkerend ritueel wanneer u de tuin netjes en schoon wilt houden. Het scheelt u een hoop tijd en moeite wanneer wij uw tuin onderhouden. Wij zorgen altijd voor een nette en opgeruimde tuin.

Wij rekenen geen uurtarief tijdens het onderhouden van uw tuin. Wij stellen een offerte op met een vast bedrag voor het onderhouden van uw tuin, zodat u nooit voor verassende (hoge) rekeningen komt te staan. U kunt in de onderstaande link vrijblijvend het aanvraagformulier voor tuinonderhoud indienen. Wanneer u het aanvraagformulier heeft verstuurd nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Daarnaast kunt u ook altijd vrijblijvend bellen naar 06-14809745 (ma-za bereikbaar)

Aanvraagformulier tuinonderhoud

Ook kunt u bij bomenbezorgd.nl een abonnement voor tuinonderhoud aanvragen voor een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar. Voor een scherpe prijs onderhouden wij uw tuin en zorgen we ervoor dat uw tuin er altijd strak uitziet. Het abonnement is altijd per direct opzegbaar, zonder opgave van reden. De kosten van uw abonnement hangen af van de door u gewenste (herhaaldelijke) werkzaamheden in uw tuin. Hiervoor kunt u in de onderstaande link vrijblijvend het aanvraagformulier voor een abonnement in tuin onderhoud indienen. Wanneer u het aanvraagformulier heeft verstuurd nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Daarnaast kunt altijd vrijblijvend bellen naar 06-14809745 of mailen: info@bomenbezorgd.nl

Aanvraagformulier abonnement voor tuinonderhoud