Bestelwagen

Volgroeide bomen

Bestel eenvoudig grote volgroeide bomen bij bomenbezorgd.nl. Zeer grote bomen zijn ook online bij ons te bestellen, bomen met een stamomtrek van 20 cm of groter en een lengte van 6 meter of hoger. Bestel het nu eenvoudig bij bomenbezorgd.nl, wij regelen het transport en op offerte ook het aanplanten! De meeste volgroeide bomen zijn 10 jaar of ouder. Zonder aanplant binnen 6 werkdagen bezorgd!

 • Volgroeide bomen kopen vanaf € 199,95
 • Betaal veilig met iDEAL
 • Divers aanbod in volgroeide bomen
 • Beoordeeld met een 9,4

Ons aanbod volgroeide bomen

Volgroeide bomen bestellen en bezorgen

Bestel bij bomenbezorgd.nl unieke volgroeide bomen. We bezorgen bomen die gelijk aantoongevend zijn in uw tuin. Met een eigen bezorgdienst kunnen wij deze grote bomen in overleg op de door uw gewenste plek bezorgen. Houdt er rekening mee dat deze bomen tussen de 200 kg en 500 kg kunnen wegen. De plaats waar de boom komt te staan moet wel ruim opgezet zijn, zodat de boom zich makkelijk kan verankeren en groeien.

Wanneer u een volgroeide boom besteld wordt deze bezorgd binnen 6 werkdagen. Als er gekozen wordt om de volgroeide boom door ons te laten aanplanten zal de boom binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant worden. In overleg kunnen wij de boom bezorgen op de door uw gewenste plek, dit kan alleen wanneer het vervoeren van de boom vanaf onze bestelbus tot aan het plantgat goed toegankelijk is, dit geldt ook wanneer wij de boom aanplanten. Wij adviseren ook om een aanplantpakket mee te bestellen bij een aankoop van een volgroeide boom. U krijgt dan een uitgebreid pakket speciaal voor volgroeide bomen, zodat de boom een optimale hergroei krijgt.

Verzendkosten

We verzenden volgroeide bomen gratis vanaf € 499,-. Bij bestellingen boven de € 99,- betaalt u slechts € 14,95 verzendkosten. Bij bestellingen onder € 99,- betaalt u € 29,95. Daarnaast is het mogelijk om de volgroeide boom gratis af te halen in Randwijk:

Bomenbezorgd.nl
Nijburgsestraat 53
6668AZ Randwijk
Nederland

De verzorging van een volgroeide boom

Volgroeide bomen hebben de meeste verzorging al gehad in de kwekerij. In principe hoeft u de boom niet meer te snoeien. De boom krijgt dan zijn natuurlijke vorm. Wilt u de boom in vorm houden, kunt u de volgroeide boom jaarlijks snoeien in bijvoorbeeld een kegelvorm of eivorm.

Wanneer u een volgroeide boom gaat planten is het belangrijk dat het plantgat 1,5 meter breed x 1,5 meter lang x 1 meter diep vrij is van puin, bestrating, oude stronken, wortels, bekabeling en ander materiaal wat groei van de wortels van de nieuwe boom kan belemmeren. Verder is het belangrijk dat de boom geplant wordt op een plek die goed waterdoorlatend is. Ook is het belangrijk dat de boom op een plek staat waar het voldoende zonlicht kan krijgen. Uiteindelijk is het belangrijkste dat na aanplant(zeker in het groeiseizoen) de volgroeide boom dagelijks water krijgt(wanneer het niet langdurig regent). Volgroeide bomen die net aangeplant zijn en volop in het groeiseizoen verkeren hebben de eerste 2 maanden dagelijks 5 tot 10 liter water per dag nodig.

Aanplantpakket voor volgroeide bomen

We bieden voor de volgroeide bomen een speciaal aanplantpakket aan, zo heeft een grote boom alles om goed te kunnen gaan groeien. Zeker als u de volgroeide zelf aanplant, is het aan te raden om een aanplantpakket te kopen. Het aanplantpakket geeft u recht op aangroeigarantie. De volgroeide boom zal ook beter gaan groeien als u de boom ondersteunt met onze potgrond. In deze potgrond zitten bepaalde voedingselementen die onder andere nieuwe wortelgroei stimuleren. Verder krijgt u van ons 3 geïmpregneerde palen van 250 cm hoog die u in driehoek plaatst, zodat de boom de juiste ondersteuning krijgt bij harde wind en daardoor niet omwaait. Een aanplantpakket per boom is inclusief:

 • 3 boompalen 250 cm hoog
 • 6 meter boomband
 • 3 Boombandspijkers
 • 120 liter aanplantgrond

Wilt u de volgroeide boom zelf aanplanten?

Bekijk de aanplantinstructies.

Aanplantservice

AAls de volgroeide boom te groot is om zelf aan te planten, kiest u voor onze aanplantservice. Voor een offerte van aanplantservice nemen wij contact met u op nadat u besteld heeft. Na het contact ontvangt u een passende offerte voor het aanplanten van de volgroeide boom. De prijs van het aanplanten wordt bepaald onder andere door de grote van de boom, het verplaatsen van de boom vanaf onze bus tot aan het plantgat en het benodigde materiaal. Door onze aanplantservice weet u zeker dat de boom goed staat en op de juiste manier is aangeplant. De volgende voorwaarden zijn van belang wanneer u kiest de volgroeide boom door ons te laten aanplanten:

 • De ondergrond is goed waterdoorlatend.
 • De plaats waar de volgroeide boom geplaatst wordt is tot in ieder geval 100 cm diep vrij van puin, stenen, bekabeling en oude beplanting.
 • Er is op deze plaats voldoende zonlicht aanwezig.
 • De volgroeide boom moet makkelijk te verplaatsen zijn vanaf onze bestelbus tot aan het plantgat.