Ons assortiment
Geen resultaat gevonden
Wijzig je zoekciteria of zoek via onze Bomenzoeker
Beoordeeld met een 9.2 / 10 uit 5508 beoordelingen
Gratis bezorgd binnen 5 werkdagen
Gratis bezorging met eigen bezorgdienst in NL & BE
Veilig betalen met iDEAL & Klarna

Aanplantservice

Als je een boom bij ons bestelt, dan biedt Bomenbezorgd.nl je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze aanplantservice. Als je kiest voor deze service, komen we binnen 10 werkdagen je bestelling bezorgen en aanplanten. Graag vertellen we je wat meer over de voordelen van onze aanplantservice, hoe het laten planten door Bomenbezorgd.nl in z’n werk gaat en delen we een handige aanplantservice checklist met je.

Voordelen van de Bomenbezorgd.nl aanplantservice

Als je ons inschakelt voor het planten van je boom, haag of struik, profiteer je automatisch van de volgende voordelen:

  • Langere garantietermijn van een half jaar
  • Zekerheid dat de boom, haag of struik op de juiste manier wordt geplant
  • Vereist het aanplantpakket bestaande uit boompalen, boomband, boombandspijkers en aanplantgrond (zorg ervoor dat je deze altijd aanvinkt)

Zo gaan we te werk

youtube placeholder

Aanplantservice voorwaarden

Onze specialisten planten dagelijks bomen, hagen en struiken bij onze klanten. Omdat het voor de chauffeurs belangrijk is dat zij effectief kunnen werken, vragen we je als je gebruikmaakt van onze aanplantservice een aantal voorbereidingen te treffen. Check of jouw tuin klaar is voor de aanplantservice met onze aanplantservice checklist! 

Is de aanplantplek:

  • Minimaal 50 centimeter diep vrijgemaakt van bekabeling, puin, oude wortels, grind, straatwerk, oude beplanting, stronken, worteldoeken, etc.?
  • Waterdoorlatend?
  • Een plek met voldoende zonlicht?
  • Duidelijk aangegeven (u bent aanwezig, of de plek is goed gemarkeerd)
  • Vrij van wit zand?
  • Goed te bereiken voor onze chauffeurs?*

*Zorg ervoor dat de plek waar de boom, haag of struik geplant moet worden makkelijk te bereiken is, zodat we hem zonder problemen vanaf de bus naar de goede plek kunnen brengen. We kunnen de boom, struik of haag helaas niet planten als we hem door een woning moeten vervoeren. 

Aanplantservice niet gelukt

Ondanks dat we altijd ons uiterste best doen om de bestelling aan te planten wanneer de aanplantservice besteld is, komt het weleens voor dat de werkzaamheden niet uitgevoerd kunnen worden omdat niet voldaan is aan bovenstaande voorwaarden. Omdat er tijd voor het aanplanten en in sommige gevallen een extra aanplantspecialist ingepland wordt om de klus uit te voeren zijn we op dat moment genoodzaakt een gedeelte van deze kosten in rekening te brengen. 

Let op: Als wij het aanplanten van de bestelling op locatie niet kunnen uitvoeren doordat niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, brengen we 50% van de kosten van de aanplantservice alsnog in rekening.

Vragen over onze aanplantservice?

Wil je meer weten over hoe je een bezoek van onze bezorgdienst zo goed mogelijk kunt voorbereiden of heb je een vraag over ons aanplantpakket? Neem voor deze en al je andere vragen contact op met onze klantenservice. We voorzien je graag van advies, zodat jij de beste keuze maakt!