Beoordeeld met een 9.2 / 10 uit 3926 beoordelingen
Bezorgd binnen 5 werkdagen
Gratis bezorging met eigen bezorgdienst in NL & BE
Veilig betalen met iDEAL & Klarna

Wist je dat je ons gehele assortiment het hele jaar door kan aanplanten?

Voorwaarden cadeaukaart

In aanvulling op onze Algemene voorwaarden zijn deze cadeaukaartvoorwaarden van toepassing op door Bomenbezorgd.nl uitgegeven cadeaukaarten. Door gebruik te maken van een Bomenbezorgd.nl cadeaukaart aanvaard je deze cadeaukaartvoorwaarden en verbind je jezelf ertoe deze na te leven.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Bomenbezorgd.nl uitgegeven cadeaukaarten (hierna gezamenlijk: "cadeaukaarten") die worden verkocht door Bomenbezorgd.nl
   
 2. Iedere cadeaukaart is voorzien van een unieke code. Deze code is een combinatie tussen letters en cijfers. Elke cadeaukaart wordt slechts éénmaal verstrekt. U dient deze cadeaukaart (inclusief unieke code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats.
  Alleen originele cadeaukaarten en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Bomenbezorgd.nl te worden verstrekt. Bomenbezorgd.nl behoudt zich het recht voor om een cadeaukaart uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeaukaart en om in het geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.
   
 3. Om een cadeaukaart te gebruiken dien je de door jou geselecteerde producten in de "bestelwagen" te plaatsen. Tijdens het betaalproces vul je vervolgens onder "kortingscode" de exacte code van de cadeaukaart in.
   
 4. De aard, waarde en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je op de cadeaukaart en/of de uiting waarin de code is opgenomen. Iedere cadeaukaart is gedurende een bepaalde periode geldig. Na de vervaldatum kan de cadeaukaart niet meer worden gebruikt.
   
 5. Cadeaukaarten uitgegeven door Bomenbezorgd.nl zijn uitsluitend inwisselbaar terzake van aankopen via www.bomenbezorgd.nl.
   
 6. Cadeaukaarten kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.
   
 7. Cadeaukaarten of restwaarde ervan zijn niet voor geld inwisselbaar.
   
 8. Eventuele restwaarde van de cadeaukaart kan worden gebruikt voor volgende bestellingen. Deze waarde kan opgevraagd worden via onze klantenservice en kan alleen gebruikt worden gedurende de geldigheidsduur van de cadeaukaart.
   
 9. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaukaart(en), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden: creditcard, iDEAL, AfterPay of Maestro.
   
 10. In het geval dat Bomenbezorgd.nl overgaat tot restitutie van (een deel van) de factuurwaarde, zal deze restitutie plaatsvinden in de vorm van cadeaukaart. Een eventueel (restant)bedrag dat als aanvulling is gebruikt op de cadeaukaart en is betaald middels een van de bovengenoemde betaalmethoden zal gerestitueerd worden middels terugbetaling. In geval voor betaling uitsluitend gebruik is gemaakt van de cadeaukaart zal restitutie plaatsvinden door verhoging van het saldo op deze cadeaukaart.
   
 11. Het is niet toegestaan om cadeaukaarten of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).
   
 12. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van cadeaukaarten wordt ontzegd.
   
 13. Het is niet toegestaan cadeaukaarten op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
   
 14. Deze cadeaukaartvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Raadpleeg de cadeaukaartvoorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeaukaart. Blijf je de cadeaukaart na ingaan van de wijzigingen gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde cadeaukaartvoorwaarden.
   
 15. Per bestelling kun je een onbeperkt bedrag aan cadeaukaarten, maar maximaal 1 kortingscode inwisselen.
   
 16. Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van de cadeaukaart, wil je het huidige saldo weten of heb je problemen bij het inwisselen? Laat dit ons dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u dan zo snel mogelijk.