Menu
 • Aanbiedingen
 • Bomenzoeker
 • Groenblijvende hagen

  In Nederland vind je op heel veel plekken hagen. Ze geven een mooie afscheiding tussen bijvoorbeeld jouw perceel en dat van de buren of de openbare weg. Veel hagen verliezen hun blad of groene kleur in het najaar, maar gelukkig zijn er ook voldoende soorten die het hele jaar hun groene blad behouden. Bij Bomenezorgd.nl vind je de populairste groenblijvende hagen!

  • Het hele jaar door een volle, groene haag
  • Weinig onderhoud vereist
  • Ook bloeiende hagen die heerlijk ruiken
  • Gratis in de tuin bezorgd vanaf € 75,-

   

  Hieronder zie je al onze soorten groenblijvende hagen. Van iedere haag zijn verschillende formaten beschikbaar. Deze kun je op de productpagina wijzigen.

   

  Mastercard logo Bancontact Mister Cash logo Visa logo Kiyoh logo AfterPay logo

  Ligusterhaag

  • Totaalhoogte 30 - 40 cm
  € 0,89

  Conifeer 'Excelsa'

  • Totaalhoogte 120 - 140 cm
  € 12,99
  Conifeer 'smaragd'

  Conifeer 'smaragd'

  • Totaalhoogte 80 - 100 cm
  € 10,99
  Laurierhaag 'Novita'

  Laurierhaag 'Novita'

  • Totaalhoogte 100 - 120 cm
  € 24,99

  Portugese Laurierhaag

  • Totaalhoogte 80 - 100 cm
  € 27,95
  Laurierhaag 'Rotundifolia'

  Laurierhaag 'Rotundifolia'

  • Totaalhoogte 100 - 120 cm
  € 24,99

  Taxushaag 40 cm

  • Totaalhoogte 40 - 60 cm
  € 6,95
  Olijfwilg haag

  Olijfwilg haag

  • Totaalhoogte 60 - 80 cm
  € 19,95
  Buxus haag

  Buxus haag

  • Totaalhoogte 25 - 30 cm
  € 5,99
  Klimophaag

  Klimophaag

  • Totaalhoogte 80 - 100 cm
  € 3,79
  Klimophaag haagelement

  Klimophaag haagelement

  • Totaalhoogte 180 cm
  € 199,95

  Hulp nodig?

  Als u hulp of advies nodig heeft voor uw keuze kunt u onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon en onze online chat.

  Verzorgingstips

  Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

  Wij bezorgen bijna alles met een eigen bezorgdienst. Door onze kennis en ervaring waarborgen wij de kwaliteit van bomen en planten tijdens transport. De bezorger heeft verstand van bomen en kan tijdens het afleveren nog wat handige tips geven. Wanneer de plek goed te bereiken is tot in de tuin wordt de bestelling daar afgeleverd.Bestellingen afleveren via binnenshuis is niet mogelijk.

  Doorgaans bezorgen wij binnen 5 werkdagen in heel Nederland en België (Vlaanderen). Voor leveren op de wadden eilanden wordt een meerprijs gerekend. 
  Bestellingen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Kleine bomen en planten worden met de post verstuurd in speciale verpakking. Ervaar het gemak van onze gratis bezorgservice en geniet van de beste bomen van bomenbezorgd.nl!

  Let op: Bestellingen afleveren via binnenshuis is niet mogelijk. Hierover eerst overleg, er kan meerprijs voor gerekend worden.

  Kan ik jaarrond een boom bestellen en aanplanten?

  Ja, bomen en planten kunt u het hele jaar door bestellen en aanplanten. Wanneer een boom aangeplant wordt in een warme en droge periode is het erg belangrijk om de boom dagelijks voldoende water te geven. 
  Daarnaast is het niet mogelijk om bomen te planten wanneer het vriest, de grond is immers te hard om een gat te kunnen graven. Voor de meeste mediterrane bomen adviseren wij deze aan te planten vanaf maart elk jaar (wanneer de kans op strenge vorst nihil is).

  Wat houdt de stamhoogte in?

  De stamhoogte wordt bepaald op basis van de laagste taken aan de stam. Dus wanneer een boom met een stamomtrek van 6/10cm een stamhoogte heeft van 160cm, bevinden de laagste taken van de boom zich dus op 160cm. De stamhoogte is altijd afhankelijk van de boom en kan dus variëren. De onderstaande correlaties dienen daarom enkel als indicatie:

  – Bomen met een stamomtrek van 6 tot 10 cm hebben een stamhoogte tussen de 160 cm en 180 cm.
  – Bomen met een stamomtrek van 10 tot 14 cm hebben een stamhoogte tussen de 180 cm en 220 cm.
  – Bomen met een stamomtrek van 14 tot 18 cm hebben een stamhoogte tussen de 200 cm en 240 cm.

  Hoe wordt de stamomtrek gemeten?

  De stamomtrek wordt gemeten op 75 tot 100cm boven de kluit/pot/wortels van de boom. Op het dikste punt op deze hoogte wordt een meetlint om de boom heen gedaan om het formaat te bepalen. 

  Zijn de prijzen van bomenbezorgd.nl inclusief of exclusief BTW?

  De prijzen van onze producten zijn inclusief BTW.

  Zijn boompalen en boom bevestigingsband wel nodig bij het planten van een boom?

  Wij adviseren al onze klanten om altijd bij elke boom gebruik te maken van 2 boompalen en boom bevestigingsband . Dit voorkomt het scheefwaaien of omwaaien van de boom. Mocht dit gebeuren dan scheuren er mogelijk wortels af en is de kans erg groot dat de boom doodgaat. Kiest u ervoor om toch geen gebruik te maken van de boompalen en het boom bevestigingsband? Dan heeft u ook geen recht op garantie wanneer de boom doodgaat. Meer informatie hierover kunt u hier vinden.

  Wanneer kan ik de boompalen en bevestigingsband weghalen?

  U kunt de boompalen en alle andere toebehoren na drie groeiseizoenen verwijderen. Wij raden het af om dit eerder te doen, omdat de boom dan nog niet goed geworteld is in de grond. Hierdoor staat hij nog niet sterk genoeg en is de kans op omwaaien en afsterven groot.

  Kan ik ook met de vorst een boom bestellen en planten?

  Dit is mogelijk maar we raden het u niet aan. Bij vorst is de grond bevroren en kunnen wij de bomen niet meer rooien van onze kwekerij, omdat de bevroren grond voor ernstige wortelschade kan zorgen. Mocht u toch een boom willen bestellen in een vorst periode, dan nemen wij binnen 24 uur na de bestelling contact met u op over de beste levertijd in verband met de vorst.

  Is de totaalhoogte van een boom de hoogte zonder kluit meegerekend?

  Ja, de totaalhoogte van een boom of plant is de hoogte zonder kluit meegerekend. De totaalhoogte wordt gemeten vanaf de bovenkant van de kluit tot aan het laatste reikende takje. 

  Een groenblijvende haag vereist weinig onderhoud

  Een groenblijvende haag heeft weinig onderhoud nodig. Bij de meeste groenblijvende hagen hoef je maar 2 keer per jaar onderhoud te plegen. Je snoeit hem terug in vorm in het voorjaar en in het najaar. Let er wel op dat je snoeit in een vorstvrije periode. Wanneer het gaat vriezen wanneer de haag net gesnoeid is kan dit schadelijk zijn voor de haag.

  Welke hagen zijn groenblijvend?

  De groenblijvende hagen die je bij Bomenbezorgd.nl kunt kopen zijn de: 

  Snelgroeiende hagen

  De groenblijvende hagen zijn snelle groeiers. Gemiddeld genomen zal een haag ongeveer 30 tot 40 centimeter per jaar groeien. Een uitschieter hierbij is de klimophaag. Deze kan soms wel tot een meter per jaar groeien. Bedenk hierbij dan wel dat er ook meer onderhoud zit in het begeleiden van de haag. Hoe sneller de haag groeit, des te meer onderhoud de haag vergt.

  Bloeiende groenblijvende ligusterhaag

  Naast de groene bladeren zijn er ook een aantal groenblijvende hagen die prachtig bloeien. Een prachtig voorbeeld hiervan is de ligusterhaag. Deze bloeiende, groenblijvende haag geeft prachtige witte bloemen. Deze prachtige bloemen geven een heerlijke geur af waardoor je optimaal geniet van deze haag. De ligusterhaag is naast de mooie donkergroene bladkleur ook te verkrijgen in een bloeiende bontkleurige haag. Deze haag is ook bladhoudend maar heeft een andere kleur blad. De bloemen bij beide varianten is wel gelijk.

  Groenblijvende hagen kopen

  Bij Bomenbezorgd.nl heb je ruime keuze uit groenblijvende hagen. Bestel je haag vandaag en we bezorgen je bestelling binnen 5 werkdagen in je tuin. Let op: voor onze hagen geldt een minimale bestelwaarde van € 75,-. Mochten er vragen zijn over de verschillende groenblijvende hagen dan horen we dit graag. 

  Verzendkosten

  Bestelling tot € 50,-
  € 4,99
  Gratis bezorging vanaf €50,-
  Gratis

  Wat onze klanten zeggen over ons

  Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten

  Mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 uit 2884 beoordelingen

  Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh