Beoordeeld met een 9.2 / 10 uit 4965 beoordelingen
Bezorgd binnen 5 werkdagen
Gratis bezorging met eigen bezorgdienst in NL & BE
Veilig betalen met iDEAL & Klarna

Groenblijvende hagen

In Nederland vind je op heel veel plekken hagen. Ze geven een mooie afscheiding tussen bijvoorbeeld jouw perceel en dat van de buren of de openbare weg. Veel hagen verliezen hun blad of groene kleur in het najaar, maar gelukkig zijn er ook voldoende soorten die het hele jaar hun groene blad behouden. Bij Bomenezorgd.nl vind je de populairste groenblijvende hagen!

  • Het hele jaar door een volle, groene haag
  • Weinig onderhoud vereist
  • Ook bloeiende hagen die heerlijk ruiken
  • Gratis in de tuin bezorgd vanaf € 75,-

In Nederland vind je op heel veel plekken hagen. Ze geven een mooie afscheiding tussen bijvoorbeeld jouw perceel en dat van de buren of de openbare weg. Veel hagen verliezen hun blad of groene kleur in het najaar, maar gelukkig zijn er ook voldoende soorten die het hele jaar hun groene blad behouden. Bij Bomenezorgd.nl vind je de populairste groenblijvende hagen!

  • Het hele jaar door een volle, groene haag
  • Weinig onderhoud vereist
  • Ook bloeiende hagen die heerlijk ruiken
  • Gratis in de tuin bezorgd vanaf € 75,-
Hulp nodig?

Als je hulp of advies nodig hebt met je keuze kan je onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon en onze online chat.

Een groenblijvende haag vereist weinig onderhoud

Een groenblijvende haag heeft weinig onderhoud nodig. Bij de meeste groenblijvende hagen hoef je maar 2 keer per jaar onderhoud te plegen. Je snoeit hem terug in vorm in het voorjaar en in het najaar. Let er wel op dat je snoeit in een vorstvrije periode. Wanneer het gaat vriezen wanneer de haag net gesnoeid is kan dit schadelijk zijn voor de haag.

Welke hagen zijn groenblijvend?

De groenblijvende hagen die je bij Bomenbezorgd.nl kunt kopen zijn de: 

Snelgroeiende hagen

De groenblijvende hagen zijn snelle groeiers. Gemiddeld genomen zal een haag ongeveer 30 tot 40 centimeter per jaar groeien. Een uitschieter hierbij is de klimophaag. Deze kan soms wel tot een meter per jaar groeien. Bedenk hierbij dan wel dat er ook meer onderhoud zit in het begeleiden van de haag. Hoe sneller de haag groeit, des te meer onderhoud de haag vergt.

Bloeiende groenblijvende ligusterhaag

Naast de groene bladeren zijn er ook een aantal groenblijvende hagen die prachtig bloeien. Een prachtig voorbeeld hiervan is de ligusterhaag. Deze bloeiende, groenblijvende haag geeft prachtige witte bloemen. Deze prachtige bloemen geven een heerlijke geur af waardoor je optimaal geniet van deze haag. De ligusterhaag is naast de mooie donkergroene bladkleur ook te verkrijgen in een bloeiende bontkleurige haag. Deze haag is ook bladhoudend maar heeft een andere kleur blad. De bloemen bij beide varianten is wel gelijk.

Groenblijvende hagen kopen

Bij Bomenbezorgd.nl heb je ruime keuze uit groenblijvende hagen. Bestel je haag vandaag en we bezorgen je bestelling binnen 5 werkdagen in je tuin. Let op: voor onze hagen geldt een minimale bestelwaarde van € 75,-. Mochten er vragen zijn over de verschillende groenblijvende hagen dan horen we dit graag. 

Veelgestelde vragen

Wij bezorgen bijna alles met onze eigen bezorgdienst. Door onze kennis en ervaring waarborgen wij de kwaliteit van bomen en planten tijdens transport. De bezorger heeft verstand van bomen en kan tijdens het afleveren nog wat handige tips geven. Wanneer de plek goed te bereiken is tot in de tuin wordt de bestelling daar afgeleverd.

Doorgaans bezorgen wij binnen 5 werkdagen in heel Nederland en België (Vlaanderen). Voor leveren op de waddeneilanden worden er transportkosten gerekend. 
Bestellingen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Kleine bomen en planten worden met de post verstuurd in speciale verpakking. Ervaar het gemak van onze gratis bezorgservice en geniet van de beste bomen van bomenbezorgd.nl!
 

Let op: Bestellingen afleveren via binnenshuis is niet mogelijk.

 

Ja, bomen en planten kan je het hele jaar door bestellen en aanplanten. Wanneer een boom aangeplant wordt in een warme en droge periode is het erg belangrijk om de boom dagelijks voldoende water te geven. 
Daarnaast is het niet mogelijk om bomen te planten wanneer het vriest, de grond is immers te hard om een gat te kunnen graven. Voor de meeste mediterrane bomen adviseren wij deze aan te planten vanaf maart elk jaar (wanneer de kans op strenge vorst nihil is).

De stamhoogte wordt bepaald op basis van de onderste takken aan de stam. Wij meten de stamhoogte vanaf de bovenkant van de kluit tot het punt waar de eerste vertakkingen zich bevinden.
De stamhoogte is altijd afhankelijk van de boomsoort en kan dus variëren.

 

De stamomtrek wordt gemeten op 75 tot 100cm boven de kluit/pot/wortels van de boom. Op het dikste punt op deze hoogte wordt een meetlint om de boom heen gedaan om het formaat te bepalen. 

Let op: De stamomtrek is niet de diameter

 

Wij adviseren al onze klanten om bij elke boom altijd gebruik te maken van 2 boompalen en boom bevestigingsband.

Dit voorkomt het scheefwaaien of omwaaien van de boom. Mocht dit gebeuren dan scheuren er mogelijk wortels af en is de kans erg groot dat de boom doodgaat.

Kies je ervoor om toch geen gebruik te maken van de boompalen en het boom bevestigingsband? Dan heb je ook geen recht op garantie wanneer de boom doodgaat.

Meer informatie over onze garantievoorwaarden kunt u hier vinden.

Je kunt de boompalen en alle andere toebehoren na drie groeiseizoenen verwijderen. Wij raden het af om dit eerder te doen, omdat de boom dan nog niet goed geworteld is in de grond. Hierdoor staat hij nog niet sterk genoeg en is de kans op omwaaien en afsterven groot.

Een boom planten kan tot ongeveer het vriespunt. Lichte nachtvorst is geen enkel probleem! Bij langdurige, strengere vorst raden wij het niet aan om een boom te planten. 
Bij vorst is de grond bevroren en kunnen wij de bomen niet meer rooien van onze kwekerij, omdat de bevroren grond voor ernstige wortelschade kan zorgen. Mocht je toch een boom willen bestellen in een vorst periode, dan nemen wij binnen 24 uur na de bestelling contact met je op over de beste levertijd in verband met de vorst.

Het kan helaas voorkomen dat er een boom beschadigd raakt tijdens het transport

Als klant kun je hier natuurlijk niets aan doen. In dat geval vragen we je direct contact op te nemen met onze klantenservice. Ook is het handig om foto’s mee te sturen van de beschadigde boom.

Onze klantenservice neemt je bericht zo snel mogelijk in behandeling en kijken samen met jou naar een passende oplossing.

Jazeker! Wij planten met veel plezier jouw boom. Dankzij onze ervaring, vakmanschap en kennis is het voor ons een koud kunstje om de boom te planten.

Wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice is het belangrijk dat je ook het aanplantpakket aanvinkt. 

Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Heb je een of meerdere vragen die hier niet tussen staan? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00. 

 

Wat is het verschil tussen groenblijvende en bladhoudende bomen?

Groenblijvende bomen zijn bomen waarvan de bladeren het hele jaar groen blijven. Dit betekent echter wel dat de bladeren er ook af kunnen vallen.

Bij bladhoudende bomen is dit niet het geval. Hier blijft het blad het hele jaar aan de boom. Echter blijft dit blad niet altijd groen maar zal het verkleuren in bijvoorbeeld de herfst. 

Echt bladhoudend zijn maar een paar bomen, bijvoorbeeld de groene of rode beuk! 

Voor meer vragen neem dan contact op met onze klantenservice.


 

Nee, wij leveren zelf niet op de Wadden.

Wil je toch een bestelling laten leveren op een van de Waddeneilanden, neem dan gerust contact met onze klantenservice op! Dan bespreken wij graag de mogelijkheden. 

Er zijn geen extra bezorgkosten voor België. Wij leveren gratis in Nederland en een groot deel van België.

Wij leveren in de volgende delen van België:

West en Oost-Vlaanderen
Antwerpen
Vlaams-Limburg
Vlaams-Brabant

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten

Mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 uit 4965 beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh