Menu
 • Bomenzoeker
 • Bloesembomen

  De beste bloesembomen vindt u bij Bomenbezorgd.nl! Hieronder vindt u ons grote aanbod: u heeft keuze uit ruim 30 bloesembomen.

  • Snelle levertijd: binnen 6 werkdagen geleverd
  • Beoordeeld met een 9.4
  • Betaal veilig met iDEAL
  • Bloesembomen vanaf € 39,95

  Hulp nodig?

  Als u hulp of advies nodig heeft voor uw keuze kunt u onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon en onze online chat.

  Veelgestelde vragen

  Aanplantservice

  U kunt uw bloesemboom ook laten aanplanten door onze ervaren hoveniers. Dit scheelt u ontzettend veel werk. Daarnaast krijgt u standaard één jaar garantie wanneer u gebruikmaakt van onze aanplantservice in combinatie met een aanplantpakket. Wanneer u bij de aanplantservice gebruik wilt maken van boompalen en aanplantgrond, kiest u dan ook voor het aanplantpakket.

  LET OP : Wij planten uw boom alleen onder de volgende voorwaarden:

  • Zorg dat de plaats waar de boom geplant moet worden vrij is van puin, oude wortels, grind, straatwerk, oude beplanting, stronken, worteldoeken etc. De grond moet minimaal 50 centimeter diep vrij zijn van de bovengenoemde dingen.
  • Zorg dat de plaats waar de boom geplant moet worden goed waterdoorlatend is.
  • Zorg dat de boom op de plaats waar hij geplant moet worden voldoende zonlicht kan krijgen.
  • Overgebleven grond voeren wij niet af (tegen meerprijs is dit wel mogelijk).

  Voor bomen met een stamomtrek van 16 cm of groter kan een meerprijs berekend worden voor het aanplanten.

  Verzendkosten

  Bestelling tot € 50,-
  € 4,99
  Gratis bezorging vanaf €50,-
  Gratis

  Wat onze klanten zeggen over ons

  Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten

  Mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9.4 uit 219 beoordelingen

  Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh

  Soorten bloesembomen

  Het aanbod van deze pagina is slechts een deel van ons aanbod bloesembomen. We leveren verschillende soorten bloesembomen zoals de Japanse sierkers, sierappel, meidoorn, sierpeer, gouden regen en krentenboom.

  Japanse bloesem

  De Japanse sierkers (Prunus serrulata) is een onderhoudsvriendelijke boom die geschikt is voor elke tuin. De prachtige kersenbloesem bloeit in het voorjaar (april tot mei) en kleurt uw tuin roze. Wij leveren sierkersenbomen van twee tot zes meter hoog. Wilt u een kersenbloesem boom kopen? Bekijk dan ons gehele aanbod Japanse bloesembomen.

  Sierappel

  Sierappelbomen bloeien in het voorjaar (april tot mei). Er bestaan verschillende soorten sierappelbomen. De roodbladige sierappel heeft violet-groene bladeren. In de bloei komen er purperrode sierappels aan de bloemen. De ‘Red Sentinel’ heeft groene bladeren en witte bloesem, waar tijdens de bloeiperiode kleine rode appeltjes aankomen. Tot slot leveren wij de Malus ‘Evereste’. Deze boom is opvallend vanwege de variëteit aan kleuren. De combinatie van witte en roze bloesem zorgt voor een prachtig versierde tuin. Daarnaast groeien er oranjerode sierappeltjes aan, waardoor deze boom zich nog meer onderscheidt van andere bloesembomen.

  Meidoorn

  De meidoorn is een boom uit de rozenfamilie en wordt ook wel haagdoorn of steendoorn genoemd. Wij leveren de rode, witte en zuil meidoorn. Deze sierbomen bloeien in mei. De rode en de zuil meidoorn zijn redelijk winterharde bomen en kunnen temperaturen verdragen tot ongeveer -18 graden Celsius. Bent u benieuwd naar deze bomen? Bekijk dan ons assortiment meidoorns.

  Sierpeer

  We hebben sierperenbomen in ons assortiment van het soort ‘Chanticleer’. Aan deze soort bloeit in het voorjaar rijkelijk witte bloesem. Het blad is frisgroen en kleurt roodviolet in de herfst. We leveren zowel kleine sierperenbomen (2-3 meter) als grote sierperenbomen (5-6 meter). Bestel uw winterharde sierperenboom al vanaf €67,95 bij Bomenbezorgd.nl.

  Gouden regen

  De gouden regen komt vaak voor in de Nederlandse tuinen. In mei-juni bloeit deze boom en krijgt hij prachtige en lekker ruikende goudgele bloemen in trossen, waardoor uw tuin als het ware wordt versierd met een ‘gouden regen’. De boom is redelijk onderhoudsarm: eenmaal per jaar kunt u dikke takken verwijderen. Koop nu een gouden regenboom voor uw tuin.

  Krentenboom

  We bieden drie verschillende soorten krentenbomen aan. De meerstammige krentenboom of ‘Amelanchier lamarckii’ voorziet uw tuin het hele jaar door van pracht. In het voorjaar bloeien er witte, geurende bloemen aan. De krentenboom groeit mooi in de zomer en krijgt een fraaie herfstkleur in de herfst. De boom geeft donkere, eetbare vruchten en bezorgt u weinig snoeiwerk door zijn trage groei. De krentenboom ‘Robin Hill’ is een kleine boom van 2 tot 3 meter hoog. Ook deze boom heeft een mooie bloei, groei en herfstverkleuring. De bloesem is witroze en verschijnt in het voorjaar. Net als de meerstammige krentenboom groeit de Robin Hill traag waardoor het een onderhoudsvriendelijke boom is. Daarnaast leveren we de ‘gewone’ krentenboom. Deze heeft een enkele stam, maar bloeit en groeit verder hetzelfde als de meerstammige krentenboom. De ‘gewone’ krentenboom is beschikbaar in een klein (2-3 meter) en een middelgroot (3-4 meter) formaat.

  Bloesemboom planten

  We adviseren u om bloesembomen met boompalen en een boomband te bevestigen. Dit zorgt voor extra stevigheid en maakt de kans klein dat de boom scheef komt te staan door harde wind bijvoorbeeld. Voor een stappenplan om bomen aan te planten verwijzen we u graag door naar onze pagina over aanplantinstructies voor bomen.

  Aanplantpakket

  Als u zelf uw bloesemboom wilt aanplanten, raden we u aan om een aanplantpakket aan te schaffen. Dit maakt het u niet alleen makkelijker om de boom te planten, maar geeft u ook nog eens recht op onze garantie voorwaarden en het zorgt voor een betere hergroei van de boom. Ook groeit de palmboom beter als u de boom ondersteunt met onze speciale palmbomen aanplantgrond.

  Snoeien en verzorging

  Bloesembomen zijn redelijk onderhoudsarme planten en behoeven dus weinig verzorging. Snoeien is nauwelijks nodig, maar kan soms handig zijn om een mooie vorm te behouden. Bekijk de pagina van de bloesemboom die u hebt gekozen voor specifieke snoei- en verzorgingsinstructies.

  Wanneer bloeit een bloesemboom?

  Alle bloesembomen bloeien in het voorjaar. De kleur van de bloesem en de vrucht is afhankelijk van het soort boom.

  Bestelling en bezorging

  Levering

  • Bestellingen worden bezorgd binnen 6 werkdagen.
  • Bestellingen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en geplant.
  • Avondbezorging op afspraak.
  • Na plaatsing van uw bestelling nemen wij binnen 24 uur (m.u.v. zaterdag en zondag) contact met u op via de mail of per telefoon en maken we een afspraak over het gewenste levermoment.
  • Levering is ook mogelijk wanneer u niet thuis bent. Wij doen dit uiteraard alleen in overleg.
  • Wij leveren het hele jaar door.

  Transportkosten

  In de bezorgingsdienst zijn bomen vanwege de grote omvang exclusieve producten. We bezorgen de bomen en planten met eigen transport om de kwaliteit van onze producten tijdens transport te waarborgen. 

  Bloesemboom zelf afhalen = gratis

  U kunt de bestelde producten ook gratis afhalen op het volgende adres:

  Nijburgsestraat 53
  6668 AZ Randwijk
  Nederland

  Wij geven u graag advies

  We helpen u graag bij maken van de juiste keuze bij het uitzoeken van een bloesemboom. Ook geven we u graag meer informatie over de verzorging van uw bloesemboom. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur. U krijgt binnen 24 uur reactie op uw e-mail. Neem contact met ons op via:

   

  Klantenservice