Beoordeeld met een 9.2 / 10 uit 3946 beoordelingen
Bezorgd binnen 5 werkdagen
Gratis bezorging met eigen bezorgdienst in NL & BE
Veilig betalen met iDEAL & Klarna

Gebruik de code 'Greenfriday10' voor 10% korting. Bestelling boven de €500,-? Gebruik dan de code 'Greenfriday15' voor 15% korting!

Meidoornhaag

De Crataegus Monogyna is een relatief snel groeiende haag. De Meidoornhaag steelt in mei/ juni de show met mooie witte bloemen in trossen die aangenaam ruiken. In de herfst verkleurt het blad naar geeloranje en bruin. 

  • In mei/ juni prachtige witte bloemen in trossen
  • Geschikt in grotere tuinen
  • Weerhoudt ongewenste dieren uit de tuin

Vraag offerte aan

Meidoorn haag 30 cm
Meidoorn haag 30 cm
  • Totaalhoogte 30 - 40 cm
€ 1,39
Bekijk product

Vraag offerte aan

Meidoorn haag 40 cm
Meidoorn haag 40 cm
  • Totaalhoogte 40 - 60 cm
€ 1,75
Bekijk product

Vraag offerte aan

Meidoorn haag 60 cm
Meidoorn haag 60 cm
  • Totaalhoogte 60 - 80 cm
€ 2,25
Bekijk product

Vraag offerte aan

Meidoorn haag 80 cm
Meidoorn haag 80 cm
  • Totaalhoogte 80 - 100 cm
€ 2,35
Bekijk product

Vraag offerte aan

Meidoorn haag 100 cm
Meidoorn haag 100 cm
  • Totaalhoogte 100 - 125 cm
€ 2,75
Bekijk product

Hulp nodig?

Als je hulp of advies nodig hebt met je keuze kan je onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon en onze online chat.

Meidoornhaag kopen

De Meidoornhaag of Crataegus Monogyna is een haag die relatief snel groeit. Afhankelijk van de standplaats, kan de haag wel 20 tot 40 cm per jaar groeien. De bladeren zijn donkergroen van kleur, eirond en ingesneden, in de herfst verkleurt het blad naar geeloranje en bruin.
In mei/ juni steelt de Meidoornhaag de show met mooie witte bloemen in trossen die aangenaam ruiken.

De Crataegus Monogyna is geschikt voor alle grondsoorten en kan zowel geplaatst worden op een standplaats met zon, halfschaduw of volledige schaduw.

Meidoornhaag aanplanten

Voor het aanplanten van de meidoorn haag, kan je gebruik maken van de pokon aanplantgrond voor hagen 40L. Om een mooie dichte haag te creëren adviseren wij 5 stuks per strekkende meter te planten.

Mocht je de Meidoornhaag door ons willen laten aanplanten, is dit zeker mogelijk! Selecteer deze keuze dan op de productpagina.

Verzorgingstips

Wanneer je de haag op een warme, droge zomerdag gaat planten, bevloei de haag dan met voldoende water zodat de grond goed om de wortels van de haag sluit.
Geef de haag ook voldoende water wanneer het heeft regent. Het regenwater wat valt komt namelijk bijna nooit direct terecht bij de wortels waardoor deze zullen uitdrogen. 

Wanneer je de meidoornhaag strak wilt bijhouden, moet je hem drie of 4 keer per jaar snoeien. De eerste snoeibeurt begint in mei, net na de bloei. Daarna nog 1 of 2 keer in juni en augustus en nog een keer voor de winter. 

Na het aanplanten van de haag is het belangrijk om de haag zo’n 15 liter water te geven, zeker in de groeiperiode. Een haag heeft water nodig vanaf het moment dat de bladeren beginnen uit te lopen tot het eerste blad valt in de herfst (doorgaans vanaf maart t/m (eind)oktober).Geef de haag ook voldoende water wanneer het heeft regent. Het regenwater wat valt komt namelijk bijna nooit direct terecht bij de wortels waardoor deze zullen uitdrogen. 

De Crataegus Monogyna is geschikt voor alle grondsoorten en kan zowel geplaatst worden op een standplaats met zon, halfschaduw of volledige schaduw.

De Crataegus Monogyna is een haag die relatief snel groeit. Afhankelijk van de standplaats, kan de haag wel 20 tot 40 cm per jaar groeien. 

De meidoornhaag bloeit in mei met witte bloemetjes. In het najaar verliest de haag het blad en verschijnen er mooie rode bessen. 

De bessen en bladeren van de meidoornhaag zijn niet giftig voor honden, katten of paarden.

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten

Mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 uit 3946 beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh

Meidoornhaag snoeien

De Meidoornhaag heeft de neiging om wat warrig te groeien, daarom kan regelmatig uitdunnen om licht in de kroon te brengen geen kwaad.
Het beste kan je de meidoornhaag snoeien in maart en dit in juni nogmaals doen om de vorm van de haag te behouden.

Verzorging

Wanneer je de haag op een warme, droge zomerdag gaat planten, bevloei de haag dan met voldoende water zodat de grond goed om de wortels van de haag sluit.
Na het aanplanten van de haag is het belangrijk om de haag voldoende water te geven, zeker in de groeiperiode. Een haag heeft water nodig vanaf het moment dat de bladeren beginnen uit te lopen tot het eerste blad valt in de herfst (doorgaans vanaf maart t/m (eind)oktober).

Geef de haag ook voldoende water wanneer het heeft regent. Het regenwater wat valt komt namelijk bijna nooit direct terecht bij de wortels waardoor deze zullen uitdrogen. 

In de winterperiode hoef je de haag geen water te geven. De wortels zijn dan in rust.

Bestel nu jouw favoriete haag! 

Bij Bomenbezorgd.nl bestel je al een meidoornhaag van 30 tot 40 cm hoog vanaf € 1,25 per stuk. Bestel je deze haag vandaag, dan leveren we deze binnen 5 werkdagen bij je thuis!

Na het plaatsen van de bestelling, nemen wij binnen 24 uur contact op over het bezorgmoment, mocht je niet thuis zijn, kunnen wij de boom achterlaten op een gewenste plek.

Let op, voor de haag geldt een minimale bestelwaarde van € 50,00! 

Green Friday

Het is Green Friday bij Bomenbezorgd.nl! Profiteer van vrijdag 27 mei tot en met maandag 30 mei van onze acties.

Op bestellingen boven de €100,- ontvang je 10% korting
Bestel je voor meer dan €500,-? Dan krijg je zelfs 15% korting

Op deze actie zijn algemene Green Friday voorwaarden van toepassing.

Green Friday actie