Menu
 • Aanbiedingen
 • Bomenzoeker
 • Japanse sierkers

  De Japanse sierkers steelt in het voorjaar de show met zijn rijkelijke bloei aan roze bloemen. De opvallende boom met zijn grote trossen bloemen is geschikt voor elke tuin. De Japanse sierkers bloeit in april en mei en bestelt u bij Bomenbezorgd al vanaf € 79,95!

   

  • Japanse sierkersen van 2 tot 6 meter hoog
  • Eventueel met aanplantservice
  • Onderhoudsvriendelijke boom
  • Binnen 6 werkdagen in huis

  Hulp nodig?

  Als u hulp of advies nodig heeft voor uw keuze kunt u onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon en onze online chat.

  Veelgestelde vragen

  Is de Japanse sierkers geschikt voor mijn tuin?

  De Prunus gedijt in elke tuin, omdat hij niet heel hard groeit. Door zijn winterhardheid en wind-verdraagzaamheid is hij zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat.

  Wanneer moet ik de Japanse sierkers snoeien?

  De sierkers groeit over het algemeen niet heel hard, u hoeft de boom slechts in vorm te houden. De beste snoeiperiode is afhankelijk van het type boom: Japanse sierkers:             november tot februariRode Japanse sierkers:   april en meiJapanse zuil sierkers:      november tot maart

  Hoe moet ik de Japanse sierkers snoeien?

  Snoei de dikke takken weg tot op de stam en halveer de dunnere takken, zodat u een vaasvorm/kegelvorm creëert. Gebruik hierbij goed gereedschap als een takkenschaar of takkenzaag.

  Wanneer kan ik mijn Japanse sierkers planten?

  De Japanse sierkersen kunnen het hele jaar geplant worden. Omdat wij bomen en planten bezorgen in pot, kluit of kale wortel, is het mogelijk om het hele jaar door te planten.

  Hoe moet ik mijn Japanse sierkers planten?

  U kunt de Japanse sierkers zelf planten of kiezen voor onze aanplantservice. Bekijk onze aanplantinstructies.

  Wanneer bloeit de Japanse sierkers?

  De bloeitijd van een Japanse sierkers is van april tot en met mei. In deze periode geeft de boom prachtige volle trossen met roze bloemen. Het blad is eirond en glanzend en kleurt in de herfst oranjegeel. Er zijn zelden vruchten aanwezig bij de Japanse sierkers.

  Verzendkosten

  Bestelling tot € 50,-
  € 4,99
  Gratis bezorging vanaf €50,-
  Gratis

  Wat onze klanten zeggen over ons

  Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten

  Mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9.4 uit 393 beoordelingen

  Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh

  Neem contact op met Bomenbezorgd.nl

  Wij helpen u graag met het vinden van de juiste boom. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie of vragen over uw bestelling:

   

  Klantenservice