Menu
 • Aanbiedingen
 • Bomenzoeker
 • U kunt bij ons nog steeds online bestellen en onze bezorgers komen gewoon bij u leveren. Wij houden ons verder scherp aan de voorschriften van het RIVM.
  In verband met de drukte is onze levertijd langer dan u van ons gewend bent. Excuus voor het ongemak.

  Walnotenboom

  Een walnotenboom uit eigen kwekerij heeft u al vanaf € 42,50: bij Bomenbezorgd.nl vindt u walnootbomen van 150 tot 700 cm hoog met een stamomtrek van 1 tot maar liefst 25 cm. Met name de ‘Buccaneer’ en ‘Broadview’ walnotenbomen zijn zeer populair. Uw walnotenboom krijgt u al binnen 5 werkdagen in uw tuin geleverd.

  • Walnotenboom vanaf € 42,50
  • Uit eigen kwekerij
  • Binnen 5 werkdagen bezorgd met eigen bezorgdienst
  • Aanplantpakket en -service mogelijk
  Mastercard logo Bancontact Mister Cash logo Visa logo Kiyoh logo AfterPay logo

  Hulp nodig?

  Als u hulp of advies nodig heeft voor uw keuze kunt u onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon en onze online chat.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer is een walnotenboom in bloei?

  Een walnotenboom staat met name in de periode april tot mei in bloei. De boom geeft zijn vruchten in september of oktober af.

  Hoe moet ik een walnotenboom planten?

  Plant een walnotenboom nooit te diep in het plantgat: een walnoot is zeer gevoelig wanneer deze te diep geplant wordt. Als de boom te diep geplant wordt, krijgt een walnotenboom minder zuurstof, waardoor de boom kan stikken. Bij Bomenbezorgd.nl bieden we verschillende aanplantpakketten aan inclusief instructies, zodat u alle benodigdheden in huis heeft om de walnotenboom te planten. Door te kiezen voor een aanplantpakket kunt u later ook aanspraak maken op de garantie, mocht de boom het niet overleven. Daarnaast zal de walnootboom beter groeien als u gebruikmaakt van de bijgeleverde aanplantgrond.

  Hoe moet ik een walnotenboom snoeien?

  In september of oktober zullen de walnoten uit de boom vallen. Ook zal de boom in deze periode snel blad verliezen. Wanneer de takken kaal zijn, kunt u de boom snoeien. We raden u aan om daar niet lang mee te wachten, aangezien de walnotenboom anders zal gaan ‘bloeden’. De beste periode om een walnotenboom te snoeien is in oktober of november. Probeer de natuurlijke vorm van de walnotenboom bij het snoeien in de gaten te houden en snoei de boom rondom gelijkmatig. Ons advies is om jaarlijks of tweejaarlijks de boom een klein beetje bij te snoeien zodat de boom gezond blijft en geen grote snoeibeurten hoeft te doorstaan.

  Kan ik een walnotenboom verplanten?

  Een kleinere en jongere walnotenboom is eenvoudiger te verplaatsen dan een grote walnootboom. Een notenboom verplaatsen kunt u het beste doen in december of januari als de boom zijn bladeren kwijt is. Het is wel belangrijk dat het niet vriest als u de boom verplaatst. Het is niet te voorkomen dat u wortels beschadigt. Houd rekening met het volgende: Zorg dat u in ieder geval 50 cm rond de stam uitgraaft. Graaf een gat van ongeveer 120 cm doorsnede. Plant de boom in het gat en let op dat u de walnotenboom niet dieper plant dan hij op de vorige plek heeft gestaan. Zet de boom vast met 3 houten palen en boombanden. Vervolgens vult u het gat met aanplantgrond en trapt u de grond vast richting de kluit. Geef de walnotenboom zeer veel water en laat hem rusten op zijn nieuwe plek.

  Onze soorten walnotenbomen

  Bij Bomenbezorgd.nl kunt u kiezen uit maar liefst 6 soorten walnotenbomen. De walnootbomen variëren onder andere in maximale stamhoogte en stamomtrek. Hieronder vindt u de belangrijkste verschillen:

  • De walnotenbomen ‘Buccanneer’ en ‘Broadview’ geven meer vruchten en geven op een jongere leeftijd al vruchten.
  • De ‘Juglans Regia’ groeit sneller dan de andere walnootbomen.
  • De walnotenboom ‘Bella Maria’ geeft grotere vruchten die heerlijk smaken.
  • De walnotenboom ‘Lange van Lod’ geeft zeer grote walnoten die tot wel 8 cm lang kunnen worden.
  • De roodbladige walnotenboom heeft in het voorjaar bladeren in de kleur rood-violet en later kleuren de bladeren donkerrood.

  De gewone walnotenboom kan geleverd worden met een totaalhoogte van maar liefst 5 tot 7 meter.

  Verzendkosten

  Bestelling tot € 50,-
  € 4,99
  Gratis bezorging vanaf €50,-
  Gratis

  Wat onze klanten zeggen over ons

  Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten

  Mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 uit 1198 beoordelingen

  Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh

  Klantenservice

  Wilt u meer weten over walnotenbomen of heeft u vragen over uw bestelling? Neem contact op met onze klantenservice:

   

  Klantenservice