Beoordeeld met een 9.2 / 10 uit 3946 beoordelingen
Bezorgd binnen 5 werkdagen
Gratis bezorging met eigen bezorgdienst in NL & BE
Veilig betalen met iDEAL & Klarna

Gebruik de code 'Greenfriday10' voor 10% korting. Bestelling boven de €500,-? Gebruik dan de code 'Greenfriday15' voor 15% korting!

Dadelpalmen

De Canarische dadelpalm is een palmboom die van oorsprong uit het Canarische gebied komt. Deze dadelpalm, oftewel de 'Phoenix Canariensis' heeft een prachtige groeiwijze. Door de mooie lange bladstengels creëert de Canarische dadelpalm nog meer het 'zomer' of 'vakantie' gevoel. 

Naast de Canarische dadelpalm hebben we ook de Dwergdadelpalm in ons assortiment zitten. De naam van deze palm zegt het al: Het is een langzaamgroeiende palmboom. De Dwergdadelpalm is de bonsai versie van een grote dadelpalm die je ziet in warme landen. De dwergdadelpalm is een ideale palmboom voor op het terras. Maar ook binnenshuis is deze Phoenix roebelenii goed toe te passen. 

 • Exotische palmboom
 • Unieke boom
 • In de winter vorstvrij plaatsen
 • Kan zonlicht goed verdragen
Dadelpalm
Dadelpalm
 • Stamhoogte 5 - 10 cm
 • Totaalhoogte 100 - 125 cm
€ 114,95
Bekijk product

Vraag offerte aan

Dadelpalm
Dadelpalm
 • Stamhoogte 10 - 15 cm
 • Totaalhoogte 125 - 150 cm
€ 149,95
Bekijk product

Vraag offerte aan

Dadelpalm
Dadelpalm
 • Stamhoogte 10 - 15 cm
 • Totaalhoogte 150 - 175 cm
€ 169,95
Bekijk product

Vraag offerte aan

Dadelpalm
Dadelpalm
 • Stamhoogte 10 - 15 cm
 • Totaalhoogte 175 - 200 cm
€ 199,95
Bekijk product

Vraag offerte aan

Dadelpalm
Dadelpalm
 • Stamhoogte 20 - 30 cm
 • Totaalhoogte 200 - 250 cm
€ 219,95
Bekijk product

Vraag offerte aan

Dadelpalm
Dadelpalm
 • Stamhoogte 30 - 40 cm
 • Totaalhoogte 250 - 300 cm
€ 229,95
Bekijk product
Dadelpalm
Dadelpalm
 • Stamhoogte 50 - 60 cm
 • Totaalhoogte 250 - 300 cm
€ 799,95
Bekijk product

Vraag offerte aan

Dwergdadelpalm
Dwergdadelpalm
 • Stamhoogte 10 - 15 cm
 • Totaalhoogte 50 - 80 cm
€ 74,95
Bekijk product

Vraag offerte aan

Dwergdadelpalm
Dwergdadelpalm
 • Stamhoogte 50 - 50 cm
 • Totaalhoogte 100 - 125 cm
€ 199,95
Bekijk product

Vraag offerte aan

Dwergdadelpalm
Dwergdadelpalm
 • Stamhoogte 80 - 80 cm
 • Totaalhoogte 150 - 175 cm
€ 299,95
Bekijk product

Hulp nodig?

Als je hulp of advies nodig hebt met je keuze kan je onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon en onze online chat.

Phoenix canariensis

De Phoenix canariensis is een palmboom die van oorsprong alleen op de Canarische Eilanden groeit en wordt daarom ook wel de Canarische dadelpalm genoemd. Deze dadelpalm groeit sneller en heeft minder last van kou dan de gewone dadelpalm of Phoenix dactylifera. Een ander verschil tussen beide dadelpalmen is dat de vruchten van de canariensis niet eetbaar zijn en die van de dactylifera wel.

Dadelpalm kopen

Wanneer je een dadelpalm bij ons bestelt, leveren we deze in een pot. Binnen 5 dagen brengen we de palm met onze eigen bezorgservice bij je thuis.

We adviseren om de boom in een kuip of pot te plaatsen en niet in de volle grond te planten. De boom is namelijk niet winterhard. Zelfs bij goede bescherming tegen de kou blijft het een risico om hem in de winter buiten te hebben staan. Als de palm in een kuip of pot staat, kan deze bij vorst naar binnen worden gehaald en zo heb je meteen een mooie kamerpalm in huis.

Veelgestelde vragen

Wij bezorgen bijna alles met onze eigen bezorgdienst. Door onze kennis en ervaring waarborgen wij de kwaliteit van bomen en planten tijdens transport. De bezorger heeft verstand van bomen en kan tijdens het afleveren nog wat handige tips geven. Wanneer de plek goed te bereiken is tot in de tuin wordt de bestelling daar afgeleverd.

Doorgaans bezorgen wij binnen 5 werkdagen in heel Nederland en België (Vlaanderen). Voor leveren op de waddeneilanden worden er transportkosten gerekend. 
Bestellingen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Kleine bomen en planten worden met de post verstuurd in speciale verpakking. Ervaar het gemak van onze gratis bezorgservice en geniet van de beste bomen van bomenbezorgd.nl!
 

Let op: Bestellingen afleveren via binnenshuis is niet mogelijk.

 

Ja, bomen en planten kan je het hele jaar door bestellen en aanplanten. Wanneer een boom aangeplant wordt in een warme en droge periode is het erg belangrijk om de boom dagelijks voldoende water te geven. 
Daarnaast is het niet mogelijk om bomen te planten wanneer het vriest, de grond is immers te hard om een gat te kunnen graven. Voor de meeste mediterrane bomen adviseren wij deze aan te planten vanaf maart elk jaar (wanneer de kans op strenge vorst nihil is).

De stamhoogte wordt bepaald op basis van de onderste takken aan de stam. Wij meten de stamhoogte vanaf de bovenkant van de kluit tot het punt waar de eerste vertakkingen zich bevinden.
De stamhoogte is altijd afhankelijk van de boomsoort en kan dus variëren.

 

De stamomtrek wordt gemeten op 75 tot 100cm boven de kluit/pot/wortels van de boom. Op het dikste punt op deze hoogte wordt een meetlint om de boom heen gedaan om het formaat te bepalen. 

Let op: De stamomtrek is niet de diameter

 

Wij adviseren al onze klanten om bij elke boom altijd gebruik te maken van 2 boompalen en boom bevestigingsband.

Dit voorkomt het scheefwaaien of omwaaien van de boom. Mocht dit gebeuren dan scheuren er mogelijk wortels af en is de kans erg groot dat de boom doodgaat.

Kies je ervoor om toch geen gebruik te maken van de boompalen en het boom bevestigingsband? Dan heb je ook geen recht op garantie wanneer de boom doodgaat.

Meer informatie over onze garantievoorwaarden kunt u hier vinden.

Je kunt de boompalen en alle andere toebehoren na drie groeiseizoenen verwijderen. Wij raden het af om dit eerder te doen, omdat de boom dan nog niet goed geworteld is in de grond. Hierdoor staat hij nog niet sterk genoeg en is de kans op omwaaien en afsterven groot.

Een boom planten kan tot ongeveer het vriespunt. Lichte nachtvorst is geen enkel probleem! Bij langdurige, strengere vorst raden wij het niet aan om een boom te planten. 
Bij vorst is de grond bevroren en kunnen wij de bomen niet meer rooien van onze kwekerij, omdat de bevroren grond voor ernstige wortelschade kan zorgen. Mocht je toch een boom willen bestellen in een vorst periode, dan nemen wij binnen 24 uur na de bestelling contact met je op over de beste levertijd in verband met de vorst.

Het kan helaas voorkomen dat er een boom beschadigd raakt tijdens het transport

Als klant kun je hier natuurlijk niets aan doen. In dat geval vragen we je direct contact op te nemen met onze klantenservice. Ook is het handig om foto’s mee te sturen van de beschadigde boom.

Onze klantenservice neemt je bericht zo snel mogelijk in behandeling en kijken samen met jou naar een passende oplossing.

Jazeker! Wij planten met veel plezier jouw boom. Dankzij onze ervaring, vakmanschap en kennis is het voor ons een koud kunstje om de boom te planten.

Wanneer je gebruikt maakt van onze aanplantservice is het belangrijk dat je ook het aanplantpakket aanvinkt. 

Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Heb je een of meerdere vragen die hier niet tussen staan? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00. 

 

Wat is het verschil tussen groenblijvende en bladhoudende bomen?

Groenblijvende bomen zijn bomen waarvan de bladeren het hele jaar groen blijven. Dit betekent echter wel dat de bladeren er ook af kunnen vallen.

Bij bladhoudende bomen is dit niet het geval. Hier blijft het blad het hele jaar aan de boom. Echter blijft dit blad niet altijd groen maar zal het verkleuren in bijvoorbeeld de herfst. 

Echt bladhoudend zijn maar een paar bomen, bijvoorbeeld de groene of rode beuk! 

Voor meer vragen neem dan contact op met onze klantenservice.


 

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten

Mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 uit 3946 beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh

Green Friday

Het is Green Friday bij Bomenbezorgd.nl! Profiteer van vrijdag 27 mei tot en met maandag 30 mei van onze acties.

Op bestellingen boven de €100,- ontvang je 10% korting
Bestel je voor meer dan €500,-? Dan krijg je zelfs 15% korting

Op deze actie zijn algemene Green Friday voorwaarden van toepassing.

Green Friday actie