Bijzondere bomen kopen

Bijzondere bomen kom je natuurlijk niet op elke hoek van de straat tegen, maar wel op de website van Bomenbezorgd.nl. Naast de wat meer standaardbomen selecteren wij ook bijzonder bomen op onder andere hun kleur en bladvorm. Kies je voor deze bomen? Dan geef je een unieke uitstraling aan jouw tuin.
Kortom, Bomenbezorgd.nl maakt jouw tuin uniek met haar prachtige vormen, bloemen of mooie vruchten.

Verschillende bijzondere bomen

Er zijn veel verschillende bijzondere bomen, wat de keuze natuurlijk niet gemakkelijker maakt. Bomenbezorgd.nl heeft veel opties. Wij zullen drie bijzondere bomen verder uitlichten, namelijk de Perzische slaapboom, de Judasboom en de Zevenzonenboom.

Albizia julibrissin

De Perzische slaapboom heeft zijn naam te danken aan de bladeren die zichzelf ‘s-nachts dichtgevouwen. Voordat de zon onder gaat vouwen de blaadjes van deze boom zich langzaam dicht, wat een prachtig gezicht is.
Deze boom geeft een tropisch accent aan je tuin en alleen al om de bijzondere bladeren is de boom een unieke aanwinst. De slaapboom bloeit in het zomerseizoen en zal je versteld doen staan van de schitterende felgekleurde bloemen.

Cercis canadensis

De Judasboom is een unieke en bewonderenswaardige boom voor in de Nederlandse tuin. Omdat de boom moeilijk te vermeerderen zie je deze boom niet veel. Bij bomenbezorgd.nl hebben wij deze boom gelukkig wel in ons assortiment en ook nog eens in meerder soorten. De judasboom zal je verrassen wanneer hij in volle bloei staat. De bloemen van deze bijzondere boom groeien namelijk direct vanuit de tak.
Na de bloei wordt deze boom haast nog mooier door de diverse kleuren in het blad. De judasboom vertoont zich namelijk met prachtige roze, witte en groene bladeren. Door de fantastische bloei en bijzondere kleuren geeft de Judasboom extra sfeer in de tuin.