De auto’s van Bomenbezorgd.nl

Wij rijden met speciale open bakwagens. Deze bakwagens zijn speciaal gemaakt voor de bijzondere transport van bomen. Door de open bak kunnen we de kwaliteit van de bomen waarborgen. De bomen kunnen zo ook makkelijk van de wagen afgehaald worden.

We hebben ook dichte bakwagens voor de meer kwetsbare soorten. Helaas kunnen we niet door elk paadje heen rijden, maar door het gebruik van deze compacte wagens komen we in iedere wijk. Zo kunnen we makkelijk door het hele land bezorgen!

Het vervoeren van bomen

Wanneer bomen worden vervoerd is het van groot belang om het juiste materiaal te gebruiken zodat de bomen niet beschadigen onderweg. Tijdens het transport moet uitdroging worden voorkomen. Dit kan onder andere door de kluit van de bomen af te dekken met een jutezak. De wortel zal hierdoor goed beschermd blijven.

Daarnaast worden de bomen van Bomenbezorgd.nl voor verzending ingepakt met wikkelgaas. Dit wordt gedaan om het blad zo veel mogelijk te beschermen gedurende het transport. Je kunt dit gaas voorzichtig verwijderen! Bekijk de Bomen Tips #15 blog voor meer uitleg.

Zorgvuldig laden en lossen

Bij Bomenbezorgd.nl proberen we altijd met de klant mee te denken. Wanneer we een boom komen bezorgen proberen we deze altijd op de gewenste plek te krijgen. Hier hebben we dan ook altijd de middelen voor op de auto’s liggen. Zo is er standaard een sterke steekwagen aanwezig op de auto’s zodat zware bomen gemakkelijk(er) vervoert kunnen worden over kleine afstanden. Zo kunnen de bomen in de achtertuin gezet worden in plaats van naast de auto.