Ons assortiment
Geen resultaat gevonden
Wijzig je zoekciteria of zoek via onze Bomenzoeker
Bekijk alle resultaten

Bomentip #13 Bakwagens

Bomentip #13 Bakwagens
/blog/geschreven-door/Liset
Liset Auteur
21 Sep, 2021 3 minuten leestijd

Voordat je kan genieten van de natuurproducten wordt jouw bestelling vervoerd door onze eigen bezorgdienst. Wij denken graag met je mee als het gaat om de bezorging van de door jou bestelde producten. Zo bezorgen wij ook wanneer je zelf niet thuis bent. 

De auto’s van Bomenbezorgd.nl

Wij rijden met speciale open bakwagens. Deze bakwagens zijn speciaal gemaakt voor de bijzondere transport van bomen. Door de open bak kunnen we de kwaliteit van de bomen waarborgen. De bomen kunnen zo ook makkelijk van de wagen afgehaald worden.

We hebben ook dichte bakwagens voor de meer kwetsbare soorten. Helaas kunnen we niet door elk paadje heen rijden, maar door het gebruik van deze compacte wagens komen we in iedere wijk. Zo kunnen we makkelijk door het hele land bezorgen!

Het vervoeren van bomen

Wanneer bomen worden vervoerd is het van groot belang om het juiste materiaal te gebruiken zodat de bomen niet beschadigen onderweg. Tijdens het transport moet uitdroging worden voorkomen. Dit kan onder andere door de kluit van de bomen af te dekken met een jutezak. De wortel zal hierdoor goed beschermd blijven.

Daarnaast worden de bomen van Bomenbezorgd.nl voor verzending ingepakt met wikkelgaas. Dit wordt gedaan om het blad zo veel mogelijk te beschermen gedurende het transport. Je kunt dit gaas voorzichtig verwijderen! Bekijk de Bomen Tips #15 blog voor meer uitleg.

Zorgvuldig laden en lossen

Bij Bomenbezorgd.nl proberen we altijd met de klant mee te denken. Wanneer we een boom komen bezorgen proberen we deze altijd op de gewenste plek te krijgen. Hier hebben we dan ook altijd de middelen voor op de auto’s liggen. Zo is er standaard een sterke steekwagen aanwezig op de auto’s zodat zware bomen gemakkelijk(er) vervoert kunnen worden over kleine afstanden. Zo kunnen de bomen in de achtertuin gezet worden in plaats van naast de auto.

Bomentip #13 Bakwagens

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer er een bestelling wordt geplaatst en er speciale wensen omtrent de bezorging zijn is het fijn dat dit van te voren goed doorgegeven wordt. Op deze manier kan er van te voren een inschatting gemaakt worden voor het gehele logistieke proces. 

Het is van groot belang dat de boom niet beschadigd wordt bij het laden en lossen. Bij extra grote en zware bomen maakt Bomenbezorgd.nl daarom ook gebruik van een loskraan. Deze kraan kan tot honderden kilo’s tillen waardoor geen boom te gek is. Met behulp van deze loskraan voorkomen we dat deze extreme gevallen kapot gaan of beschadigen tijdens het lossen. 

Optimale service van Bomenbezorgd

Naast het transport kunnen wij ook het aanplanten voor je verzorgen, waardoor er een hoop werk uit handen wordt genomen. Met onze ervaring, vakmanschap en kennis kunnen wij de bomen professioneel aanplanten. Zo weet je zeker dat de boom op de juiste manier wordt geplant en optimaal kan groeien. 

Maak gebruik van deze extra service in combinatie met een aanplant pakket en krijg een half jaar aangroei garantie. Onder het aanplantpakket verstaan we bij Bomenbezorgd.nl boompalen, boombanden, spijkers en aanplantgrond. Wanneer je de aanplant service combineert met dit pakket haal je de complete groen ervaring naar je tuin. Geniet van de optimale service van Bomenbezorgd.

youtube placeholder

 

Sluiten