Ons assortiment
Geen resultaat gevonden
Wijzig je zoekciteria of zoek via onze Bomenzoeker
Bekijk alle resultaten

Bomentip #15 Opgebonden

Bomentip #15 Opgebonden
/blog/geschreven-door/Lisanne
Lisanne Auteur
4 Nov, 2021 2 minuten leestijd

Hoe en waarom worden onze bomen opgebonden? Het lijkt misschien niet goed voor de boom, maar dit is het juist wel! Zo proberen wij schade zo veel mogelijk te voorkomen tijdens het transport.

Al onze bomen worden zorgvuldig verzorgd. Ze krijgen veel aandacht en ze krijgen wat ze precies wat ze nodig hebben. Zo krijgen ze gericht water door middel van een druppelsysteem, worden ze als dat nodig is gesnoeid en worden de oude bladeren er af gehaald. Om ervoor te zorgen dat de boom net zo mooi bij u geleverd wordt als dat hij bij ons de schuur verlaat, wikkelen wij de boom tegenwoordig in met wikkelgaas.

Als je nu namelijk een boom besteld, krijg je hem opgebonden geleverd. Het witte net wikkelen we om de boom heen om de kwaliteit van de boom te garanderen.

Het lijkt misschien alsof het niet goed is voor de boom, maar dat is het juist wel. Zo wordt namelijk schade tijdens transport voorkomen. Na de levering kun je het witte net er gewoon weer voorzichtig afhalen.

Bestel direct je bomen bij Bomenbezorgd.nl

Ben jij al overtuigd om een boom in je tuin te planten? Kies dan wel voor de bomen van Bomenbezorgd.nl. Onze bomen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook van zeer goede kwaliteit. Daarnaast bezorgen we de boom gratis binnen 5 werkdagen bij je thuis!
Heb je nog vragen over onze bomen, de aangroei garantie of iets anders? Twijfel niet en neem contact op met ons klantenservice-team! Wij staan op doordeweekse dagen tussen 9:00 en 17:00 uur klaar om je te helpen via de chat, Whatsapp, e-mail of telefonisch.
 

youtube placeholder

 

Sluiten