Al enkele jaren geleden werd bekend dat mensen een geluksgevoel ervaren wanneer ze iets cadeau geven aan een ander. Naast het feit dat je er zelf gelukkig van wordt, maak je ook nog eens iemand blij met een cadeau. Het is daarom extra leuk als het cadeau dat u geeft blijvend is en de ontvanger er lang plezier van kan hebben. Geef daarom een boom cadeau!

Een cadeau voor het leven!

Wanneer u een boom cadeau geeft, geeft u een cadeau voor het leven! De ontvanger plant de boom in zijn of haar tuin en heeft er een leven lang plezier van. Naast het functionele nut van een boom, kan een boom ook een symbolische waarde hebben. Zo staat de berk symbool voor een nieuw begin. Een beukenboom staat symbool voor warmte en troost en een linde voor liefde en bescherming. Voor vrijwel elke gelegenheid is er een boom te vinden die de symboliek hiervan weergeeft.

Een boom cadeau geven

Niet alleen de symbolische waarde van een boom is belangrijk. Het oog wil ook wat en wat betreft bomen geldt ook dat de smaak van mensen hierin kan verschillen.

Omdat een boom een cadeau voor het leven is, wilt u natuurlijk wel dat hij precies past bij de ontvanger en helemaal naar wens is. Om zeker te weten dat uw cadeau in de smaak valt hebben wij de juiste oplossing voor u: de Bomenbezorgd.nl cadeaukaart!

Cadeaukaart

Cadeaukaart om je favoriete boom uit te kiezen

Met de Bomenbezorgd.nl cadeaukaart weet u zeker dat u de juiste boom cadeau geeft! De ontvanger kan namelijk zelf de boom kiezen de het beste bij hem of haar past. De ideale oplossing wanneer u twijfelt over de juiste boom.

De cadeaukaart is op onze shop te bestellen vanaf €25,-, maar op aanvraag kunt u ieder gewenst bedrag op de cadeaukaart laten zetten! Dit kunt u doen door contact met onze klantenservice op te nemen via chat, telefoon of mail.

Dus bent u op zoek naar een uniek en passend cadeau? Verblijd de gelukkige ontvanger met een Bomenbezorgd.nl cadeaukaart en geef een cadeau voor het leven!