Waarom een groenblijvende boom

Een groenblijvende boom zal zijn bladeren het hele jaar door behouden. De bladeren van deze bomen zullen dus altijd groen zijn, ongeacht het seizoen. Hierdoor heb je altijd kleur en karakter in de tuin. Naast het feit dat groenblijvende bomen er erg mooit uit zien, hebben ze nog een aantaal voordelen die wij graag aan jou vertellen. 

Allereerst zijn de groenblijvende bomen onderhoudsarm, dus je hoeft niet veel tijd te stoppen in het onderhouden van deze bomen. Daarnaast zijn ze goed voor het milieu. Groenblijvende bomen zorgen namelijk voor extra zuurstof in de lucht en voorkomen zelfs bodemerosie.

Verder zorgen bladhoudende bomen voor een goede isolatie en bescherming in je tuin. In de winter zullen deze bomen de tuin goed warm houden en zal de inkijk in je tuin beperkt blijven door de aanwezige bladeren. In het zomerseizoen zullen ze juist zorgen voor verkoeling door de schaduw de ze bieden.

Groenblijvende bomen voor meer privacy

Er zijn veel mogelijkheden waarop je de inkijk in je tuin kan verminderen. Het planten van één of meerdere groenblijvende bomen is hier een voorbeeld van. Het maakt hierbij niet uit welke boom je kiest, want het zal ongetwijfeld bijdragen aan het gevoel van vrijheid dat je in je eigen tuin ervaart.

Met groenblijvende bomen blijft je tuin mooi groen en kun je genieten van alle mooie planten en bloemen, maar ook van meer privacy in je tuin. Een beschut terras waar je helemaal tot rust kan komen creëer je met Bomenbezorgd.nl, want met onze bomen wordt je omringd door groen en kan je optimaal genieten van de (extra) beschutting.

Verschillende soorten groenblijvende bomen

Wanneer je privacy wilt creëren door middel van een boom die groen blijft in de winter, dan zijn onze bomen uitermate geschikt voor in jouw tuin. Bomenbezorgd.nl heeft namelijk een ruim assortiment wintergroene bomen. We beschikken niet alleen over veel soorten groenblijvende bomen, maar ook over veel formaten.

Bomenbezorgd.nl heeft veel verschillende groenblijvende bomen in het assortiment. Hierbij kan je denken aan groenblijvende hagen, groenblijvende bolbomen, groenblijvende leibomen en nog veel meer! Vrijwel alle soorten hebben wij op voorraad, zodat jij de mooiste bomen binnen 5 werkdagen bij je thuis bezorgd krijgt door onze eigen bezorgdienst.

 

Leibomen om meer privacy te creëren. 

We hebben het al eens eerder genoemd, maar de groenblijvende leiboom is bij uitstek de geschikte boom om privacy te creëren. Een groenblijvende leiboom biedt een natuurlijke, groene afscheiding in jouw tuin. Doordat de takken van de boom horizontaal groeien houden ze veel inkijk tegen. Ook handig om te weten is dat de stamhoogte van een leiboom altijd gelijk blijft. Kies je voor een stamhoogte die gelijk is aan de schutting, muurtje of het raamkozijn? Dan zou dit altijd zo blijven! Ideaal dus. 

Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen aan groenblijvende bomen en zijn er veel verschillende soorten te vinden. 
Wil je meer informatie over welke bomen geschikt zijn voor jouw tuin? Neem dan contact op met onze klantenservice