Beoordeeld met een 9.2 / 10 uit 2931 beoordelingen
Bezorgd binnen 5 werkdagen
Gratis bezorging met eigen bezorgdienst in NL & BE
Veilig betalen met iDEAL & Klarna

Hortensia 'Lime light hoogstam

‘Hydrangea pan. 'Limelight'’

Formaat

Helaas is het product op dit moment uitverkocht. Laat je gegevens achter en je ontvangt een bericht zodra het weer op voorraad is. Of bekijk de alternatieven op de productpagina.

Prijs totaal

€ 119,95

Productinformatie

Een uniek en zeldzaam formaat is de hortensia 'Limelight' hoogstam (180 cm stamhoogte). Deze boom maakt het onderscheidt ten opzichte van alle andere tuinen. Een hortensia op stam die maar liefst 4 tot 5 maanden kan bloeien met mooie witte bolvormige bloemen! De hortensia 'Limelight' is een mooie plant met een hele lange bloeiperiode. De hortensia 'Limelight' krijgt prachtige witgroene bolvormige bloemen in juni. De maanden die daarop volgen (tot maar liefst in oktober!) bloeit deze hortensia met prachtige witte bloemen.

De mooie bloemen van de Hydrangea paniculata 'Limelight' zijn te bewonderen vanaf juni tot en met oktober. De hortensia 'Limelight' kan je het beste terugsnoeien in april, wanneer kans op strenge vorst nihil is. Belangrijk is om deze hortensia terug te snoeien tot een kleine bolvorm waarbij je ongeveer 20 cm aan takken overhoudt. Verder heeft de Hydrangea paniculata 'Limelight' groen blad en staat de bloesemboom het liefst op een plek waar het halfschaduw of zonlicht kan krijgen.

De hortensia 'Limelight' hoogstam is zeer uniek en zeldzaam die in elke tuin de aandacht trekt met de prachtige bloemen op hoogte!

Specificaties

Latijnse naam Hydrangea paniculata 'Lime Light'
Stamhoogte 180 cm
Hoogte indicatie bij levering 200-250 cm hoog, zonder pot
Winterhardheid Goed winterhard
Voorkeur grondsoort Lichte klei, zand, zavel, loss
Windgevoeligheid Verdraagt redelijk wind
Bodemvochtigheid Droog, vochtig, verdraagt geen nattigheid
Standplaats Zon, halfschaduw
Bloeiperiode juni - oktober
Bloeiwijze Witte bloemen
Bladhoudend Nee
Vrucht Geen vruchten
Snoeiperiode Maart, april
Snoeiwijze Terugsnoeien tot bolvorm / kogelvorm
Geleverd in Pot
Tuintype Elke tuin
Bladkleur Groen
Groenblijvend Nee