Ons assortiment
Geen resultaat gevonden
Wijzig je zoekciteria of zoek via onze Bomenzoeker
Bekijk alle resultaten

Wist je dat al onze bomen, hagen en planten ook in de zomer aangeplant kunnen worden!

Judasboom 'Hearts of Gold'

‘Cercis canadensis 'Hearts of gold'’

Judasboom 'Hearts of Gold'

‘Cercis canadensis 'Hearts of gold'’

Kies jouw maat:

Aanbevolen opties:

Aanplantpakket kleine mediterraanse bomen

Het aanplantpakket kleine mediterraanse bomen bevat alles wat u nodig heeft voor het aanplanten van 1 boom.

Aanplantpakketen voor kleine mediterraanse bomen zijn als pakketprijs goedkoper, dan de producten los.

Aanplantgrond klein mediterraans

Deze speciale meditterane aanplantgrond van Pokon optimaliseert het bodemleven rondom jouw nieuw geplante mediterrane boom. Daarnaast houdt deze potgrond vocht vast en verbetert hij de structuur van de grond, wat de groei van de wortels ten goede komt.

Belangrijk is om deze aanplantgrond te mengen met de uitgegraven grond. Deze aanplantgrond is te gebruiken voor elk soort mediterrane boom.

Deze optie bevat 1 zak van 30 liter.

Aanplantservice klein mediterraans

Onze aanplantservice bespaart je een hoop tijd, stress en energie. We nemen je het werk graag uit handen door je nieuwe boom vakkundig in de grond te planten, zodat de boom goed kan wortelen.

We adviseren om altijd de mediterrane potgrond bij te bestellen, zodat de boom goed kan wortelen. Hier zul je op de lange termijn veel profijt van hebben.

De aanplantservice in combinatie met de mediterrane potgrond geeft je ook een half jaar garantie. Deze gaat in vanaf het eerstvolgende voorjaar. Meer info vind je op onze garantie pagina.

De boom moet voldoende ruimte hebben om geplant te worden. Als je kiest voor deze optie ga je akkoord met onze aanplantservice voorwaarden. Je ontvangt hier ook een mail over met duidelijke instructies zodra je bezorgdag bekend is.

Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Vliesdoek basic

Vliesdoek wordt gebruikt voor bomen of planten die niet helemaal winterhard zijn. De meeste palm- en olijfbomen kunnen op korte termijn redelijk strenge vorst verdragen. Wanneer er een langere vorsttermijn voorspeld wordt adviseren wij om een vliesdoek om de boom of plant heen te wikkelen. De vliesdoek heeft een isolerende werking en beschermt de boom tegen vorst.

Het inwikkelen van de boom of plant met het vliesdoek is vrij simpel: zorg ervoor dat de de plant van top tot teen dubbel ingewikkeld wordt. Wikkel de boom of plant niet te strak in, want meer lucht tussen de plant en de buitenkant zorgt voor een beter isolement. Daarnaast is het verstandig om het vliesdoek zowel onder als boven dicht te maken.

De vliesdoek is 1,5m bij 10m groot.

Vliesdoek deluxe klein (180-120)

Onze deluxe vliesdoek is erg sterk en heeft een rits en koordsluiting. Deze is speciaal gemaakt om mediterrane bomen te beschermen tegen vorst.

Vliesdoek wordt gebruikt voor bomen of planten die niet helemaal winterhard zijn. De meeste palm- en olijfbomen kunnen op korte termijn redelijk strenge vorst verdragen. Wanneer er een langere vorsttermijn voorspeld wordt adviseren wij om een vliesdoek om de boom of plant heen te wikkelen. De vliesdoek heeft een isolerende werking en beschermt de boom tegen vorst.

Het inwikkelen van de boom of plant met het vliesdoek is vrij simpel: zorg ervoor dat de de plant van top tot teen dubbel ingewikkeld wordt. Wikkel de boom of plant niet te strak in, want meer lucht tussen de plant en de buitenkant zorgt voor een beter isolement. Daarnaast is het verstandig om het vliesdoek zowel onder als boven dicht te maken.

Onze kleine deluxe vliesdoek is 180 bij 200 cm groot.

  • Geleverd binnen 5 werkdagen
€ 89,95
  • Gratis bezorgd door onze eigen bezorgdienst!
  • Inclusief handige folder met aanplantinstructies
  • Judasboom 'Hearts of Gold' kan het hele jaar door worden aangeplant
  • Kies nu zelf in welke week jouw bestelling bezorgd wordt
9.2 (6528 beoordelingen)
Productinformatie
Productinformatie
Beschrijving

De Amerikaanse judasboom 'Hearts of gold' is een unieke en prachtige boom in de Nederlandse tuin. Ook deze judasboom is niet vaak te bewonderen, omdat hij moeilijk te vermeerderen is. Bij Bomenbezorgd.nl hebben wij de judasboom 'Hearts of gold' wel in ons assortiment. 

De judasboom 'Hearts of gold' valt op vanwege de paarse bloemen in het voorjaar. De bloemen bloeien in april en mei. Na de bloei wordt deze judasboom nog mooier met goudgele hartvormige bladeren. In de herfst verkleurt de judasboom 'Hearts of gold' naar geel en oranjerood.

Alle judasbomen worden in doorgroeikluit of pot bezorgd, waarin ze genoeg wortels hebben om te hergroeien. Je kunt dan genieten van een zeer speciale boom in jouw tuin. Door de mooie bloei en bijzondere bladeren geeft de Judasboom 'Hearts of gold' extra sfeer in de tuin.

De Cercis canadensis 'Hearts of gold' is ook onderhoudsarm en hoeft alleen gesnoeid te worden wanneer nodig is, bijvoorbeeld wanneer takken op de stam te dik worden.

De judasboom ‘Hearts of gold’ heeft een totaalhoogte van 200 tot 250 centimeter.

Specificaties
Latijnse naam ‘Cercis canadensis 'Hearts of gold'’
Hoogte indicatie bij levering 200-250 cm hoog, zonder pot
Winterhardheid Goed winterhard
Voorkeur grondsoort Löss, zavel, zand
Windgevoeligheid Verdraagt redelijk wind
Bodemvochtigheid Zeer droog, droog verdraagt geen nattigheid
Standplaats Zon, halfschaduw
Bloeiperiode April - mei
Bloeiwijze Paarse bloemen
Bladhoudend Nee
Vrucht Roodbruine peul
Snoeiperiode Juni - juli
Snoeiwijze Snoeien alleen bij noodzaak
Geleverd in Pot
Tuintype Elke tuin
Bladkleur Geel/goudgeel
Groenblijvend Nee
Herfstkleur Geel / geeloranje

Sluiten