Beoordeeld met een 9.2 / 10 uit 3946 beoordelingen
Bezorgd binnen 5 werkdagen
Gratis bezorging met eigen bezorgdienst in NL & BE
Veilig betalen met iDEAL & Klarna

Gebruik de code 'Greenfriday10' voor 10% korting. Bestelling boven de €500,-? Gebruik dan de code 'Greenfriday15' voor 15% korting!

Haagbeuk

De haagbeuk is zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat en hoeft slechts een à twee keer per jaar gesnoeid te worden. De haagbeuk verdraagt weer en wind en is geschikt voor alle grondsoorten. Een haagbeuk kopen doet u bij Bomenbezorgd al vanaf € 84,95!

  • Zeer winterhard

 

Hulp nodig?

Als je hulp of advies nodig hebt met je keuze kan je onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon en onze online chat.

Onze haagbeuken zijn er in verschillende soorten en maten. De haagbeuk is door zijn dichtheid ideaal als beschutting, maar wordt door zijn groene bladeren met kartelrand ook als sierhaag gebruikt.

  • Gewone haagbeuk (haagplant) 30 tot 250 cm hoog
  • Haagbeuk bomen (boom op stam, laagstam, leibomen) 200 tot 600 cm hoog
  • Haagbomen met verschillende stamomtrekken beschikbaar

Verzorgingstips

Het aanplanten van uw haagbeuk kostvrij weinig tijd en moeite. Lees onze aanplantinstructies. Liever uw haagbeuk laten planten? Maak dan gebruik van onze aanplantservice. Bij uw bestelling vraagt u eenvoudig een offerte aan voor de aanplantservice.
Een haagbeuk hoeft u slechts één keer per jaar te knippen, rond de langste dag van het jaar (21 juni). Voor een voller effect kunt u de haagbeuk twee keer snoeien: in maart en in juni. Jonge hagen dienen wel twee keer per jaar gesnoeid te worden voor een mooie, volle haag.
De haagbeuk en de beukenhaag worden vaak met elkaar verward. Er zijn een paar verschillen: Haagbeuk Diep generfd blad met gekarteld bladrand Eén keer per jaar snoeien Zeer goed bestand tegen wisselende waterstanden Meer bladverlies in de winter Over het algemeen goedkoper Beukenhaag Gaaf glimmend blad zonder gekarteld bladrand Twee keer per jaar snoeien Minder goed bestand tegen wisselende waterstanden Minder bladverlies in de winter Over het algemeen duurder
Voor een gewone haagbeuk adviseren wij gemiddeld vijf haagplanten per meter enkele rij. Uiteraard kunt u dit naar wens aanpassen als u een vollere of bredere haag wilt.
De haagbeuken kunnen het hele jaar geplant worden. Omdat wij bomen en planten bezorgen in pot, kluit of kale wortel, is het mogelijk om het hele jaar door te planten.

Wat onze klanten zeggen over ons

Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten

Mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 uit 3946 beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh

Neem contact op met Bomenbezorgd.nl

Wilt u meer weten over de haagbeuk of heeft u vragen over uw bestelling? Neem contact op met onze klantenservice:

Klantenservice

Green Friday

Het is Green Friday bij Bomenbezorgd.nl! Profiteer van vrijdag 27 mei tot en met maandag 30 mei van onze acties.

Op bestellingen boven de €100,- ontvang je 10% korting
Bestel je voor meer dan €500,-? Dan krijg je zelfs 15% korting

Op deze actie zijn algemene Green Friday voorwaarden van toepassing.

Green Friday actie