Menu
 • Aanbiedingen
 • Bomenzoeker
 • Haagbeuk

  De haagbeuk is zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat en hoeft slechts een à twee keer per jaar gesnoeid te worden. De haagbeuk verdraagt weer en wind en is geschikt voor alle grondsoorten. Een haagbeuk kopen doet u bij Bomenbezorgd al vanaf € 84,95!

  • Zeer winterhard


  Mastercard logo Bancontact Mister Cash logo Visa logo Kiyoh logo AfterPay logo

  Hulp nodig?

  Als u hulp of advies nodig heeft voor uw keuze kunt u onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon en onze online chat.

  Veelgestelde vragen

  Hoe moet ik mijn haagbeuk planten?

  Het aanplanten van uw haagbeuk kostvrij weinig tijd en moeite. Lees onze aanplantinstructies. Liever uw haagbeuk laten planten? Maak dan gebruik van onze aanplantservice. Bij uw bestelling vraagt u eenvoudig een offerte aan voor de aanplantservice.

  Hoe vaak moet ik een haagbeuk snoeien?

  Een haagbeuk hoeft u slechts één keer per jaar te knippen, rond de langste dag van het jaar (21 juni). Voor een voller effect kunt u de haagbeuk twee keer snoeien: in maart en in juni. Jonge hagen dienen wel twee keer per jaar gesnoeid te worden voor een mooie, volle haag.

  Wat is het verschil tussen een haagbeuk en een beukenhaag?

  De haagbeuk en de beukenhaag worden vaak met elkaar verward. Er zijn een paar verschillen: Haagbeuk Diep generfd blad met gekarteld bladrand Eén keer per jaar snoeien Zeer goed bestand tegen wisselende waterstanden Meer bladverlies in de winter Over het algemeen goedkoper Beukenhaag Gaaf glimmend blad zonder gekarteld bladrand Twee keer per jaar snoeien Minder goed bestand tegen wisselende waterstanden Minder bladverlies in de winter Over het algemeen duurder

  Hoeveel haagplanten heb ik nodig voor mijn haagbeuk?

  Voor een gewone haagbeuk adviseren wij gemiddeld vijf haagplanten per meter enkele rij. Uiteraard kunt u dit naar wens aanpassen als u een vollere of bredere haag wilt.

  Wanneer moet ik mijn haagbeuk planten?

  De haagbeuken kunnen het hele jaar geplant worden. Omdat wij bomen en planten bezorgen in pot, kluit of kale wortel, is het mogelijk om het hele jaar door te planten.

  Soorten haagbeuken

  Onze haagbeuken zijn er in verschillende soorten en maten. De haagbeuk is door zijn dichtheid ideaal als beschutting, maar wordt door zijn groene bladeren met kartelrand ook als sierhaag gebruikt.

  • Gewone haagbeuk (haagplant) 30 tot 250 cm hoog
  • Haagbeuk bomen (boom op stam, laagstam, leibomen) 200 tot 600 cm hoog
  • Haagbomen met verschillende stamomtrekken beschikbaar

  Verzendkosten

  Bestelling tot € 50,-
  € 4,99
  Gratis bezorging vanaf €50,-
  Gratis

  Wat onze klanten zeggen over ons

  Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten

  Mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 uit 2769 beoordelingen

  Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh

  Neem contact op met Bomenbezorgd.nl

  Wilt u meer weten over de haagbeuk of heeft u vragen over uw bestelling? Neem contact op met onze klantenservice:

  Klantenservice