Beoordeeld met een 9.2 / 10 uit 2931 beoordelingen
Bezorgd binnen 5 werkdagen
Gratis bezorging met eigen bezorgdienst in NL & BE
Veilig betalen met iDEAL & Klarna

Wist je dat onze bomen het hele jaar door aangeplant kunnen worden? Dus ook in de wintermaanden! Aarzel daarom niet met je aankoop! 

Groene beukenhaag per meter enkele rij

‘Fagus sylvatica’

Formaat

Extra opties (per boom)

Pokon aanplantgrond 40 L € 8,49 extra
Aanplantservice hagen per meter enkele rij € 17,50 extra
Aantal
Prijs totaal

€ 19,45

  • Gratis bezorgd door onze eigen bezorgdienst
  • Binnen 5 werkdagen in huis, vaak nog sneller!
  • Inclusief handige folder met aanplantinstructies
  • Al onze producten kunnen het hele jaar door worden aangeplant
  • 9,3
    9,3 op basis van 1251 beoordelingen

Productinformatie

De groene beukenhaag 'Fagus sylvatica' is een van de meest toegepaste hagen in Nederland. Waarom? Omdat een groene beukenhaag privacy biedt en zorgt voor een goede (erf)afscheiding. Daarnaast heeft de beukenhaag een mooie klassieke look en als kers op de taart is de groene beukenhaag bladhoudend.

In de zomer heeft deze haag groen blad en dat blad verkleurt in de herfst naar geeloranje tot bruin. Het bruine blad blijft de hele winter zitten totdat de eerste symptomen van nieuwe groene blaadjes zichtbaar worden en dan pas verdwijnen de oude bruine bladeren van de haag. Zo heeft u het hele jaar door een bladhoudende haag! Verder is de groene beukenhaag extreem winterhard.

Bij bomenbezorgd.nl bezorgen wij u de beste beukenhagen van heel Nederland. Bij ons krijgt u volle planten met een vitaal wortelgestel die vol zitten met haarwortels, zodat de groene beukenhaag goed kan hergroeien.

Beukenhaag per meter enkele rij: Hier kunt u de beukenhaag per meter in enkele rij bestellen. Als u per meter besteld(in een enkele rij, dus 5 beuken naast elkaar), krijgt u 5 beuken per meter, besteld u 2 meter krijgt u 10 beukenhagen en ga zo maar verder. Een beukenhaag per meter in enkele rij bestellen is voordeliger dan per stuk bestellen, daarnaast is het ook makkelijker om per meter te bestellen. Heeft u niet hele meters nodig? Klik dan HIER om ze per stuk te bestellen. Wij hebben van elke hoogte beukenhaag een bijhorende foto, zodat u gelijk kunt zien hoe hoog de beukenhaag precies is nadat u de haag geplant heeft. Van november tot half april krijgt u de groene beukenhaag aangeleverd in kale wortel(goedkoop). Van half april tot november krijgt u de groene beukenhaag aangeleverd in potje(relatief duur in vergelijking met kale wortel). Aanplanten groene beukenhaag: Wanneer u zelf de beukenhaag gaat aanplanten adviseren wij om onze aanplantinstructies voor hagen goed door te nemen. Bekijk HIER de aanplantinstructies voor hagen. Groene beuken zijn gevoelig voor uitval na het nieuw aanplanten. Bij nieuwe aanplant hebben de wortels van de beuken bepaalde schimmels nodig om te kunnen her-groeien. Voor minder uitval adviseren wij bij elke beukenhaag onze speciale (beuken) aanplantgrond te bestellen. Om de juiste hoeveelheid speciale beuken aanplantgrond te bestellen kunt u HIER bekijken hoeveel u nodig heeft. Verzorging groene beukenhaag: Na aanplant in het eerste groei-jaar(maart t/m September) is het belangrijk om de groene beukenhaag gedurig water te geven. De grond rondom de net aangeplante beukenhaag moet licht vochtig zijn. Voorkom dat de net aangeplante haag niet uitdroogt bij langdurige warme en droge periodes. Verder is het belangrijk om de groene beukenhaag te snoeien in maart en nogmaals (te trimmen) in juni. Door deze snoei groeit de haag snel dicht en behoudt hij de haagvorm.

Specificaties

Winterhardheid Zeer winterhard
Voorkeur grondsoort Loss, zavel, klei, zand
Standplaats Zon, halfschaduw, schaduw
Bladhoudend Ja, totdat het nieuwe blad komt
Snoeiperiode Maart, Juni
Advies aantal per strekkende meter 5(enkel)
Bestelwijze 5 stuks per strekkende meter
Bladkleur Heldergroen uitlopend, daarna donkergroen
Groenblijvend Nee
Herfstkleur Geeloranje, bruin
Hoogte beukenhaag 125-150 cm hoog, zonder pot/kluit
Levering zomer Pot / doorgroeikluit
Levering winter Kale wortel