Menu
 • Aanbiedingen
 • Bomenzoeker
 • Groene beukenhaag enkele rij

  Hier kunt u de groene beukenhaag per meter in enkele rij bestellen. Een groene beukenhaag per meter in enkele rij bestellen is voordeliger dan per stuk bestellen, daarnaast is het ook makkelijker om per meter te bestellen. Heeft u niet hele meters nodig? Dan kunt u ze hier per stuk bestellen.

   

  • Goedkope bezorging
  • Scherpe prijzen
  • Per meter te bestellen
  • Beoordeeld met een 8.9
  • Eventueel met aanplantservice
  • Hoogwaardige kwaliteit Beukenhaag
  Mastercard logo Bancontact Mister Cash logo Visa logo Kiyoh logo AfterPay logo

  Hulp nodig?

  Als u hulp of advies nodig heeft voor uw keuze kunt u onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon en onze online chat.

  Verzorgingstips

  Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

  Wij bezorgen bijna alles met een eigen bezorgdienst. Door onze kennis en ervaring waarborgen wij de kwaliteit van bomen en planten tijdens transport. De bezorger heeft verstand van bomen en kan tijdens het afleveren nog wat handige tips geven. Wanneer de plek goed te bereiken is tot in de tuin wordt de bestelling daar afgeleverd.Bestellingen afleveren via binnenshuis is niet mogelijk.

  Doorgaans bezorgen wij binnen 5 werkdagen in heel Nederland en België (Vlaanderen). Voor leveren op de wadden eilanden wordt een meerprijs gerekend. 
  Bestellingen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Kleine bomen en planten worden met de post verstuurd in speciale verpakking. Ervaar het gemak van onze gratis bezorgservice en geniet van de beste bomen van bomenbezorgd.nl!

  Let op: Bestellingen afleveren via binnenshuis is niet mogelijk. Hierover eerst overleg, er kan meerprijs voor gerekend worden.

  Kan ik jaarrond een boom bestellen en aanplanten?

  Ja, bomen en planten kunt u het hele jaar door bestellen en aanplanten. Wanneer een boom aangeplant wordt in een warme en droge periode is het erg belangrijk om de boom dagelijks voldoende water te geven. 
  Daarnaast is het niet mogelijk om bomen te planten wanneer het vriest, de grond is immers te hard om een gat te kunnen graven. Voor de meeste mediterrane bomen adviseren wij deze aan te planten vanaf maart elk jaar (wanneer de kans op strenge vorst nihil is).

  Wat houdt de stamhoogte in?

  De stamhoogte wordt bepaald op basis van de laagste taken aan de stam. Dus wanneer een boom met een stamomtrek van 6/10cm een stamhoogte heeft van 160cm, bevinden de laagste taken van de boom zich dus op 160cm. De stamhoogte is altijd afhankelijk van de boom en kan dus variëren. De onderstaande correlaties dienen daarom enkel als indicatie:

  – Bomen met een stamomtrek van 6 tot 10 cm hebben een stamhoogte tussen de 160 cm en 180 cm.
  – Bomen met een stamomtrek van 10 tot 14 cm hebben een stamhoogte tussen de 180 cm en 220 cm.
  – Bomen met een stamomtrek van 14 tot 18 cm hebben een stamhoogte tussen de 200 cm en 240 cm.

  Hoe wordt de stamomtrek gemeten?

  De stamomtrek wordt gemeten op 75 tot 100cm boven de kluit/pot/wortels van de boom. Op het dikste punt op deze hoogte wordt een meetlint om de boom heen gedaan om het formaat te bepalen. 

  Zijn de prijzen van bomenbezorgd.nl inclusief of exclusief BTW?

  De prijzen van onze producten zijn inclusief BTW.

  Zijn boompalen en boom bevestigingsband wel nodig bij het planten van een boom?

  Wij adviseren al onze klanten om altijd bij elke boom gebruik te maken van 2 boompalen en boom bevestigingsband . Dit voorkomt het scheefwaaien of omwaaien van de boom. Mocht dit gebeuren dan scheuren er mogelijk wortels af en is de kans erg groot dat de boom doodgaat. Kiest u ervoor om toch geen gebruik te maken van de boompalen en het boom bevestigingsband? Dan heeft u ook geen recht op garantie wanneer de boom doodgaat. Meer informatie hierover kunt u hier vinden.

  Wanneer kan ik de boompalen en bevestigingsband weghalen?

  U kunt de boompalen en alle andere toebehoren na drie groeiseizoenen verwijderen. Wij raden het af om dit eerder te doen, omdat de boom dan nog niet goed geworteld is in de grond. Hierdoor staat hij nog niet sterk genoeg en is de kans op omwaaien en afsterven groot.

  Kan ik ook met de vorst een boom bestellen en planten?

  Dit is mogelijk maar we raden het u niet aan. Bij vorst is de grond bevroren en kunnen wij de bomen niet meer rooien van onze kwekerij, omdat de bevroren grond voor ernstige wortelschade kan zorgen. Mocht u toch een boom willen bestellen in een vorst periode, dan nemen wij binnen 24 uur na de bestelling contact met u op over de beste levertijd in verband met de vorst.

  Is de totaalhoogte van een boom de hoogte zonder kluit meegerekend?

  Ja, de totaalhoogte van een boom of plant is de hoogte zonder kluit meegerekend. De totaalhoogte wordt gemeten vanaf de bovenkant van de kluit tot aan het laatste reikende takje. 

  Wat krijg ik als ik een groene beukenhaag per meter in enkele rij bestel?

  Als u per meter enkele rij bestelt dan ontvangt u 5 groene beukenhagen. Daarnaast kunt u kiezen tussen diverse hoogtes van de beukenhagen. Van de groene beukenhaag per meter enkele rij hebben we bij elke hoogte een bijhorende foto. U krijgt de beukenhaag geleverd zoals ze op de foto staan. Van november tot half april krijgt u de groene beukenhaag geleverd in kale wortel. Van half april tot november krijgt u deze geleverd in een potje.

  Verzendkosten

  Bestelling tot € 50,-
  € 4,99
  Gratis bezorging vanaf €50,-
  Gratis

  Wat onze klanten zeggen over ons

  Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten

  Mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 uit 2884 beoordelingen

  Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh

  Groene beukenhaag aanplanten in 7 stappen

  Het hele jaar door kunt u de groene beukenhaag aanplanten, maar het is wel belangrijk dat het niet vriest tijdens het aanplanten. Plant een groene beukenhaag met kale wortel binnen 2/3 dagen na levering. Anders zullen de wortels uitdrogen en bestaat de mogelijkheid dat de groene beukenhaag niet meer aanslaat en sterft. Met name in de wintermaanden zullen groene beukenhagen met kale wortels aangeboden worden. Voor een goede hergroei van de beuken adviseren wij onze speciale beukenhaag aanplantgrond. Daarnaast is het belangrijk dat de groene beukenhaag in het begin (groeiseizoen) regelmatig water krijgt. Om u te helpen bij het aanplanten, hebben we een stappenplan opgesteld voor het aanplanten van beukenhagen:

  • Graaf een sleuf met een schep of spa
  • Meng de beuken aanplantgrond met de uitgegraven grond
  • Verwijder het verpakkingsmateriaal
  • Plaats de beukenhaag met de juiste afstanden in de sleuf
  • Graaf het sleuf dicht
  • Druk de grond voorzichtig aan voor stevigheid
  • Geef de beukenhaag na het aanplanten in het groeiseizoen water

   

   

  Op onze pagina met aanplantinstructies vindt u meer informatie en tips over het aanplanten van beukenhagen.

  Lees meer over het aanplanten van beukenhagen

  Groene beukenhaag bestellen en laten bezorgen

  Zodra u de juiste groene beukenhaag in uw winkelmandje heeft geplaatst, vult u uw gegevens in en doorloopt u het betaalproces. Betaal veilig en eenvoudig online op onze webshop. Nadat de bestelling is geplaatst, nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om een bezorgmoment te plannen. Daarnaast is het mogelijk om de groene beukenhaag te bezorgen als u niet thuis bent.

  Standaard leveren we beukenhagen binnen 5 werkdagen bij u af. Wanneer u kiest voor bezorging met aanplantservice, planten we de groene beukenhaag binnen 10 werkdagen in uw tuin. 

   

  Speciale beuken aanplantgrond voor € 8,49

  Bij nieuwe aanplant hebben wortels van beuken bepaalde schimmels(mycorrhiza’s) nodig om te kunnen her-groeien. Voor minder uitval adviseren wij daarom bij elke beukenhaag onze speciale (beuken) aanplantgrond (40 liter in een zak) te bestellen. In deze aanplantgrond zit beukenmeststof verwerkt dat wortels van beuken stimuleert voor her-groei.
  De aanplantgrond kunt u hier vinden.