Menu
 • Bomenzoeker
 • Groene beukenhaag enkele rij

  Hier kunt u de groene beukenhaag per meter in enkele rij bestellen. Een groene beukenhaag per meter in enkele rij bestellen is voordeliger dan per stuk bestellen, daarnaast is het ook makkelijker om per meter te bestellen. Heeft u niet hele meters nodig? Klik dan HIER om ze per stuk te bestellen.

  Wat krijg ik als ik een groene beukenhaag per meter in enkele rij bestel?

  Als u per meter besteld(in een enkele rij, dus 5 beuken naast elkaar), krijgt u 5 groene beuken per meter, besteld u 2 meter krijgt u 10 groene beukenhagen en ga zo maar door. Ook kunt u kiezen in diverse hoogtes van beukenhagen. De groene beukenhaag per meter in enkele rij hebben Wij van elke hoogte een bijhorende foto. U krijgt dan de beukenhaag aangeleverd zoals ze op de foto staan nadat ze geplant zijn. De beukenhagen op onze webshop zijn weergegeven in herfstbeeld. Van november tot half april krijgt u de groene beukenhaag aangeleverd in kale wortel. Van half april tot november krijgt u de groene beukenhaag aangeleverd in potje.

   

  • Goedkope bezorging
  • Scherpe prijzen
  • Per meter te bestellen
  • Beoordeeld met een 9.4
  • Eventueel met aanplantservice
  • Hoogwaardige kwaliteit Beukenhaag

  Hulp nodig?

  Als u hulp of advies nodig heeft voor uw keuze kunt u onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon en onze online chat.

  Verzorgingstips

  Verzendkosten

  Bestelling tot € 50,-
  € 4,99
  Gratis bezorging vanaf €50,-
  Gratis

  Wat onze klanten zeggen over ons

  Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze diensten

  Mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9.4 uit 219 beoordelingen

  Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh

  Groene beukenhaag aanplanten in 7 stappen

  Het hele jaar door kunt u de groene beukenhaag aanplanten, maar het is wel belangrijk dat het niet vriest tijdens het aanplanten. Plant een groene beukenhaag met kale wortel binnen 2/3 dagen na levering. Anders zullen de wortels uitdrogen en bestaat de mogelijkheid dat de groene beukenhaag niet meer aanslaat en sterft. Met name in de wintermaanden zullen groene beukenhagen met kale wortels aangeboden worden. Voor een goede hergroei van de beuken adviseren wij onze speciale beukenhaag aanplantgrond. Daarnaast is het belangrijk dat de groene beukenhaag in het begin (groeiseizoen) regelmatig water krijgt. Om u te helpen bij het aanplanten, hebben we een stappenplan opgesteld voor het aanplanten van beukenhagen:

   • Graaf een sleuf met een schep of spa
   • Meng de beuken aanplantgrond met de uitgegraven grond
   • Verwijder het verpakkingsmateriaal
   • Plaats de beukenhaag met de juiste afstanden in de sleuf
   • Graaf het sleuf dicht
   • Druk de grond voorzichtig aan voor stevigheid
   • Geef de beukenhaag na het aanplanten in het groeiseizoen water

  Op onze pagina met aanplantinstructies vindt u meer informatie en tips over het aanplanten van beukenhagen.
  Lees meer over het aanplanten van beukenhagen

  Neem contact op

  Wilt u meer weten over beukenhagen of heeft u vragen over uw bestelling? Neem contact op met Bomenbezorgd:

   

  Klantenservice

  Groene beukenhaag bestellen en laten bezorgen

  Zodra u de juiste groene beukenhaag in uw winkelmandje heeft geplaatst, vult u uw gegevens in en doorloopt u het betaalproces. Betaal veilig en eenvoudig met iDEAL, overboeking, creditcard of kies voor achteraf betalen op factuur. Nadat de bestelling is geplaatst, nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op om een bezorgmoment te plannen. Daarnaast is het mogelijk om de groene beukenhaag te bezorgen als u niet thuis bent.

  Standaard leveren we beukenhagen binnen 6 werkdagen bij u af. Wanneer u kiest voor bezorging met aanplantservice, planten we de groene beukenhaag binnen 10 werkdagen in uw tuin. Eventueel is het ook mogelijk om de groene beukenhaag in de avond te laten bezorgen, maar dit is alleen mogelijk als u de haag zelf gaat aanplanten.

  • ’s Avonds bezorging mogelijk
  • Eigen bezorgdienst

  Ook is het mogelijk om de beukenhaag gratis af te halen op het volgende adres:

  Nijburgsestraat 53
  6668 AZ, Randwijk
  Nederland

  Speciale beuken aanplantgrond voor € 9,95

  Bij nieuwe aanplant hebben wortels van beuken bepaalde schimmels(mycorrhiza’s) nodig om te kunnen her-groeien. Voor minder uitval adviseren wij daarom bij elke beukenhaag onze speciale (beuken) aanplantgrond( 40 liter in een zak) te bestellen. In deze aanplantgrond zit beukenmeststof verwerkt dat wortels van beuken stimuleert voor her-groei.
  Om de juiste hoeveelheid speciale beuken aanplantgrond te bestellen kunt u HIER bekijken hoeveel u nodig heeft.