Ons assortiment
Geen resultaat gevonden
Wijzig je zoekciteria of zoek via onze Bomenzoeker
Bekijk alle resultaten
Home
>
Kamerpalmen
>
Majestueuze palm

Majestueuze palm

‘Ravenea rivularis’

Majestueuze palm

‘Ravenea rivularis’

Formaat

Helaas is het product op dit moment uitverkocht. Laat je gegevens achter en je ontvangt een bericht zodra het weer beschikbaar is.

€ 59,95
Productinformatie
Productinformatie
Beschrijving

De Ravenea rivularis oftewel de majestueuze palm is een prachtige plant die zijn plekje steeds meer vindt als kamerplant. De Ravenea rivularis komt van oorsprong uit Madagaskar. De majestueuze palm heeft prachtige en tevens grote vederbladeren die intens groen van kleur zijn. De stam van de boom is bruingrijs van kleur.

Omdat deze palmboom van oorsprong uit Madagaskar komt houdt hij enorm van vochtige en warme lucht. Daarom is de majestueuze palm zeer geschikt als kamerplant. Om het optimale uit de Ravenea rivularis te halen is het belangrijk om de omgeving waarin de Ravenea rivularis zich bevindt, redelijk warm te houden en de palm regelmatig te besproeien met warm water. Daarnaast vraagt de majestueuze palm om veel water, vooral in de groeiperiode vanaf april tot september.

Belangrijk:
Maten van planten zijn een indicatie en kunnen per seizoen verschillen door snoei, groei, het weer of een andere groeiwijze. Vaste planten sterven meestal af in het najaar en lopen vervolgens in het voorjaar weer uit!

De totaalhoogte is 100 tot 120 centimeter. 

Specificaties
Latijnse naam ‘Ravenea rivularis’
Hoogte indicatie bij levering 100-120 cm hoog, zonder pot
Winterhardheid Niet winterhard
Bodemvochtigheid Vochtig, verdraagt geen nattigheid
Standplaats Voorkeur naar zonnige plek, halfschaduw mogelijk
Geleverd in 15L pot
Bladkleur Groen
Groenblijvend Ja

Sluiten