Ons assortiment
Geen resultaat gevonden
Wijzig je zoekciteria of zoek via onze Bomenzoeker
Bekijk alle resultaten

Bomentip #8 Bloesem in bloei

Bomentip #8 Bloesem in bloei
/blog/geschreven-door/Liset
Liset Auteur
21 Jul, 2021 3 minuten leestijd

Bestel in februari of maart je bloesemboom als je optimaal wilt genieten van de bloeiperiode. Veel mensen bestellen in de bloeiperiode een bloesemboom, maar dan ben je eigenlijk te laat. De boom zal dan misschien wel op het moment van levering in bloei staan, maar haar bloesems sneller verliezen.

Om optimaal te kunnen profiteren van de bloeiperiode, is het verstandig om eind februari/begin maart een bloesemboom te bestellen. Zo heeft de boom voldoende tijd om te kunnen wortelen. Dan zal de boom in de loop van april/mei prachtige bloesems laten zien!

Welke boom kies je?

Ga bijvoorbeeld voor een Japanse sierkerskrentenboomsierappelmagnoliarhododendron of sierpeer.

youtube placeholder

Japanse sierkers, de ideale boom voor elke tuin!

De Japanse sierkers is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zoals bijvoorbeeld de Prunus Autumnalis Rosea. Deze boom bloeit prachtige lichtroze bloemen in trossen en is zeer winterhard. Deze boom is niet alleen prachtig in het voorjaar, maar ook in de herfst. Dan krijgt ze namelijk geel tot oranjekleurig blad.

Het hele jaar door prachtige kleuren met de krentenboom

Een hele populaire boom in ons assortiment is de krentenboom. Vooral de meerstammige krentenboom is door veel mensen erg geliefd, doordat het een mooie volle boom is door de vele vertakkingen en blad. De krentenboom is een hele veelzijdige boom, omdat ze duidelijk alle seizoenswisselingen meemaakt. Ieder seizoen kleurt de boom anders. Daarnaast is deze bloeiende boom ook ideaal voor een kleinere tuin, omdat ze langzaam groeit. 

Planten met bloesems

Sinds kort hebben we bij Bomenbezorgd.nl ook planten in het assortiment. De Rhododendron is een groenblijvende heester die in vele verschillende kleuren bloeit. Daarnaast bloeit hij tussen april en eind juni, een hele lange bloeiperiode dus!

Bekijk onze mooiste bloesembomen op de website. Bij vragen helpt onze klantenservice je graag verder. Stuur een mailtje naar klantenservice@bomenbezorgd.nl, of bel ons op 06 51 97 40 44. Een Whatsapp bericht sturen kan uiteraard ook!

Sluiten